Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora: "Kļičko ir karalis, bet es sadošu viņam pa pakaļu"

Jānis Pārums

Čisora: "Kļičko ir karalis, bet es sadošu viņam pa pakaļu"
Vitālijs Kļičko un Dereks Čisora Londonā
Foto: AP/Scanpix

Zimbabvē dzimušais britu bokseris Dereks Čisora (15-2, 9KO), kurš 18.februārī cīnīsies pret WBC smagsvaru pasaules čempionu, ukraini Vitāliju Kļičko (43-2, 40KO), atzinis, ka ir apņēmības pilns gāzt karali no troņa.

"Man ir pilnīgi vienalga, ko cilvēki runā. Viņi nav starp tiem, kas iziet ringā," sacīja Čisora. "Es esmu tas, kas iet ringā un cīnās, tāpēc es varu spriest, kas varētu notikt. Vitālijs boksā ir ilgus gadus. Viņš ir karalis, taču šeit ir runa par to, ka jānāk kādam jaunam un jāpārņem tronis no viņa. Esmu apņēmies sadot Vitālijam pa pakaļu."

"Daudzi centušies viņu apturēt, taču viņiem pietrūcis tā lepnuma un kaisles, kas ir man. Es nebaidos. Tieši tāpēc man sekmēsies. Ikviens saka, ka šī būs manas karjeras lielākā cīņa, taču tas ir tikai tāpēc, ka viņš pārāk ilgi bijis tronī. Varbūt šis būs viņa karjeras lielākais pārbaudījums," piebilda Čisora.

Vitālija Kļičko un Dereka Čisoras cīņa notiks šī gada 18.februārī Vācijas pilsētā Minhenē. Šobrīd Kļičko aizvada treniņnometni Austrijas kalnu pilsētiņā Goingā, kur viens no viņa sparinga partneriem ir latvietis Mairis Briedis (8-1, 6KO).

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 22:40, pirms 13 gadiem
dzhast anazer van
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 23:02, pirms 13 gadiem
Domaaju ka Dereks būs viens no interesantakajiem pretiniekiem, bet nu diez vai tas kurs gaziis Klicko, nemot veras ka nespeeja nogaazt somu. Ciinu it kaa vinneeja bet ne tik paarliecinosi lai tiktu atziits par uzvaretaaju. Un saubos ka Dereks spees izsledgt Klicko, bet ja to neizdariis tad iespeejas uzvareet nav!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 23:10, pirms 13 gadiem
Galvenais cerēt uz labu cīņu. Spriežu, ka cīņa būs līdzīga Vitālija un Pītera cīņai. Neteikšu, ka Čisora ir tik labs kā viņu tagad te sauc, vienkārši soms bija krietni pārvērtēts. Kā vienmēr jo lielāks, jo labāks nav īsti pareizi.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 23:23, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Galvenais cerēt uz labu cīņu. Spriežu, ka cīņa būs līdzīga Vitālija un Pītera cīņai. Neteikšu, ka Čisora ir tik labs kā viņu tagad te sauc, vienkārši soms bija krietni pārvērtēts. Kā vienmēr jo lielāks, jo labāks nav īsti pareizi.
Heleniusa cīņām neesmu īpaši sekojis līdzi,lai rastos objektīvs viedoklis cik labs viņš ir, bet cīņā pret Čisoru, man labāk patika Čisora, jo bija aktīvs un centās uzbrukt. tādu pašu degsmi ceru redzēt arī cīņā pret Kličko. Kličko nav neuzvarams, tāpēc šoreiz pārmaiņas pēc cerēšu uz Čisoras uzvaru.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-26 00:34, pirms 13 gadiem
vienīgā iespēja kā uzvarēt vitāliju, derekam ir veiksmīgi pārsist aci lenoksa stilā. TKO, ja tas nenotiek varbūt viņš uzvarēs 2 raundus pa visu cīņu.

tomēr, ja vitālija vecums izrādītos viņu noķēris mēs redzētu labu cīnņu kurā tik un tā uzvarētu kļičko. jā tieši tik leials iespējas ir čisoram

     [+] [-]

, 2012-01-26 12:21, pirms 13 gadiem
Reggie rakstīja: Heleniusa cīņām neesmu īpaši sekojis līdzi,lai rastos objektīvs viedoklis cik labs viņš ir, bet cīņā pret Čisoru, man labāk patika Čisora, jo bija aktīvs un centās uzbrukt. tādu pašu degsmi ceru redzēt arī cīņā pret Kličko. Kličko nav neuzvarams, tāpēc šoreiz pārmaiņas pēc cerēšu uz Čisoras uzvaru.
Patika vai nepatika, Heleniuss uzvarēja varbūt trīs raundus, t.i. cīņa pret Čisoru.
Un tikai pārmaiņas pēc? Es gandrīz vienmēr ceru uz pretinieku uzvaru