Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brigss pats atsakās no cīņas, Fjūrijs cīnīsies pret Ustinovu

Jānis Pārums

Brigss pats atsakās no cīņas, Fjūrijs cīnīsies pret Ustinovu
Šenons Brigss

Bijušais pasaules čempions boksā smagajā svarā amerikānis Šenons Brigss (55-6-1, 48KO) atsaucis savu piedāvājumu cīņai pret Taisonu Fjūriju (22-0, 16KO), paskaidrojot sava lēmuma iemeslus.

"Jau kopš savas pirmās atgriešanās dienas, neesmu slēpis, ka mans mērķis ir cīņa pret Vladimiru Kļičko. Jā, es būtu gatavs cīnīties tagad jau ar divkārtējo WBA čempionu Ruslanu Čagajevu, taču tas būtu īpašs gadījums. Tā būtu finansiāli ienesīga titulcīņa, kuru es uzvarētu. Tie, kuri redzēja Čagajeva cīņu pret Okvendo, redzēja, cik slikti viņš izskatījās. Viņš nebija pat ne tuvu tik labā fiziskajā kondīcijā, kādā es esmu tagad. Jebkurā gadījumā, uzvarot Čagajevu, es aizvadītu jostas apvienojošo cīņu ar Kļičko," pārliecību pauda Brigss.

"Fjūrijs cenšas kļūt par to, kas es jau reiz biju – par pasaules čempionu. Negribu būt pakāpiens uz to neviena boksera karjerā," uzsvēra Brigss. "Kāpēc man pieņemt šo cīņu tikai dažas dienas pirms tās? Tā nav titulcīņa un nav tik ienesīga kā būtu Čagajeva gadījumā. Fjūrijs ir jauns bokseris, kurš šai cīņai ir gatavojies vairākus mēnešus. Man nāktos boksēties viņa valstī. Kāpēc būtu jāpieņem tāds piedāvājums? Atgriezos ringā ne jau naudas dēļ. Man ir 42, nevis 22 gadi un laiks man šajā dzīves posmā ir pats svarīgākais. Vladimirs Kļičko – lūk, kāpēc es atgriezos ringā!"

Jāatgādina, ka pēc tam, kad savainojuma dēļ tika atcelta Fjūrija 26.jūlijā revanša cīņa pret Dereku Čisoru (20-4, 13KO), vairāki bokseri bija izteikuši vēlmi iziet ringā pret Fjūriju. Bez Brigsa - arī Tonijs Tompsons (39-5, 26KO), Antonio Tarvers (30-6, 21KO), Luiss Ortizs (21-0, 18KO) un Odlijs Harisons (31-7, 23KO). Beigu beigās Fjūrija komanda vienojusies ar Aleksandru Ustinovu (29-1, 21KO), kurš bija Čisoras sparinga partneris.

     [+] [-]

, 2014-07-24 09:25, pirms 10 gadiem
gan jau kādam atkal kāda šļura notiks

     [+] [-]

, 2014-07-24 11:24, pirms 10 gadiem
Ustinovs? Tas resnais Valis pret Puļevu neko neparādīja. Fjurijs šo noliks uz dēļiem, ka es jums saku

     [+] [-]

, 2014-07-24 18:01, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Ustinovs? Tas resnais Valis pret Puļevu neko neparādīja. Fjurijs šo noliks uz dēļiem, ka es jums saku
Puļevs uz viņa fona izskatijās pēc Meivezera
bail domāt, kā viņš dabūjis 29-1