Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Neapstrīdamais vieglā svara čempions Heinijs vēlreiz Melburnā cīnīsies pret Kambososu

Neapstrīdamais vieglā svara čempions Heinijs vēlreiz Melburnā cīnīsies pret Kambososu
Džordžs Kambososs pret Devinu Heiniju. Foto: EPA/Scanpix

Oficiāli kļuvis zināms, ka austrālieša Džordža Kambososa (20-1, 10 KO) revanša cīņa pret amerikāni Devinu Heiniju (28-0, 15 KO) notiks šā gada 16. oktobrī. Cīņu atkal uzņems Austrālijas lielpilsēta Melburna.

Neuzvarētais WBA, IBF un WBO čempions Kambososs un neuzvarētais WBC čempions Heinijs Melburnā jostu apvienošanas cīņā tikās 5. jūnijā, un toreiz amerikānis uzvarēja ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu, kļūstot par neapstrīdamu vieglā svara divīzijas čempionu.

Kambososs WBA, IBF un WBO titulus ieguva 2021. gada novembrī, kad ar tiesnešu dalītu lēmumu pieveica Teofimo Lopesu, un tos zaudēja jau pirmajā piegājienā, bet Heinijs tobrīd vakanto WBC jostu ieguva 2019. gada septembrī, pārspēdams Zauru Abdullajevu, un to ir nosargājis piecas reizes.

Austrālietis Kambososs uzskata, ka oktobra cīņa viņa karjerā var būt izšķiroša, un neizslēdz iespēju zaudējuma gadījumā pat kārt cimdus uz nagliņas: "Man jau ir 29 gadi – šī cīņa būs uz visu vai neko."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...


Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
68

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.
Džeijs Opetaija un Mairis Briedis. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
151

Briedis pēc punktiem piekāpjas Opetaijam cīņā par IBF čempiona titulu

Cīņā par IBF pasaules čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā Mairis Briedis pēc punktiem piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, piedaloties Fjūrija-Usika cīņu vakarā Saūda Arābijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
135

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.