Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Deiviss septītajā raundā ar nokautu izcīna karjeras 29. uzvaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Deiviss septītajā raundā ar nokautu izcīna karjeras 29. uzvaru
Foto: EPA/Scanpix

Naktī uz svētdienu Lasvegasā bez zaudējumiem boksa ringā turpināja cīnīties Džervonta Deiviss, kurš septītajā raundā ar nokautu pārspēja Raienu Garsiju (23-1).

Naktī uz svētdienu 29. uzvaru boksa ringā izcīnīja Džervonta Deiviss, kurš septītajā raundā nokautēja Raienu Garsiju (23-1). Deiviss jau 27. cīņā karjerā nokautēja savu pretinieku. Viņš Garsiju uz dēļiem noguldīja jau otrajā raundā, taču pēc tā pretinieks spēja turpināt cīņu. Piecus raundus vēlāk Deivisam izdevās priekšlaicīgi uzvarēt.

Bokseri cīnījās tā saucamajā ''catchweight'', neiekļaujoties kādas no tradicionālās svara kategorijas ietvarā. ''Domāju, ka viņš piecelsies,'' pēc uzvaras teica Deiviss. ''Kad viņš uz manis skatījās, skatījos pretī un mēģināju teikt, lai ceļas kājās, taču viņš tikai nogrozīja galvu.'' Viņa uzvarētais pretinieks atzina, ka tajā brīdī nav spējis paelpot. ''Gribēju piecelties, bet nevarēju. Vienkārši nevarēju paelpot. Viņš mani noķēra ar labu sitienu. Nevēlos attaisnoties par savu zaudējumu.''

Kopumā tieši Garsija cīņas laikā izdarīja vairāk sitienus, taču Deivisam tie padevās stiprāki. Ja Garsija plāno atgriezties uz pirmo pusvidējā svara kategoriju, kur vēlas izcīnīt pirmo pasaules titulu, tad Deivisa plāni nav tik skaidri. Abu bokseru noslēgtajā līgumā bija paredzēta arī iespējama revanša cīņa, taču nav zināms, vai tā notiks.

Tikmēr Deivisam vēl jāatbild likuma priekšā. 5. maijā gaidāma tiesas sēde viņa dzimtajā Baltimorā par notikumiem 2020. gada novembrī. Viņš izraisīja avāriju, aizbēgot no notikuma vietas. Tajā ievainojumus guva četri cilvēki, tostarp gaidībās esoša sieviete. Deiviss jau ir atzinis savu vainu un visdrīzāk 5. maijā tiks nolasīts spriedums.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...