Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Saikss: "Man traucēja savainojums"

Jānis Pārums

Saikss: "Man traucēja savainojums"
Tauruss Saikss pirms cīņas
Foto: Itar Tass

Amerikāņu smagā svarā bokseris Tauruss Saikss, kurš sestdien ceturtajā raundā piedzīvoja nokautu pret IBF obligāto titula pretendentu krievu Aleksandru Povetkinu paziņojis, ka veiksmīgāk nostartēt viņam liedzis rokas savainojums.

eSports.lv jau ziņoja par cīņu, kurā Saikss diezgan uzkrītoši necēlās augšā, pēc tam, kad bija paklupis vai piedzīvojis nokdaunu. Povetkins pēc cīņas izteica pārsteigumu par šādu cīņas iznākumu, jo domājis, ka cīņa būšot smagāka. Cita starpā IBF obligātais titula pretendents piebilda: "Nezinu, no kā Saikss nobijās. Redzēju viņa cīņu ar Rahmanu un tā bija krietni savādāka."

Saiksam gan ir izskaidrojums par savu fiasko: "Pirmo raundu aizvadīju kā biju plānojis. Jau pirms cīņas biju guvis rokas savainojumu un otrajā raundā šo savainojumu saasināju. Atlikušajā laikā domāju nevis par to kā uzvarēt, bet kā izdzīvot. Es kritu panikā un nezināju kā pareizi turpināt cīņu."

Savukārt, amerikāņu promouters Lū Di Bella Povetkina – Saiksa cīņu nodēvējis par apkaunojumu boksam. Di Bella arī uzvēra: "Pirms kāda laika piedāvāju Povetkina pārstāvim Zauerlandam Izraelu Garsiju (19-1, 11KO – interesanti, ka vienīgo zaudējumu Garsija piedzīvojis pret... Saiksu) par 75 tūkstošiem ASV dolāru , bet viņš teica, ka vairāk par 50000 nemaksās. Tā vietā viņi izvēlējās Saiksu, kurš pat savu honorāru nepacentās atstrādāt (pēc boxingscene.com ziņām, Saikss par cīņu saņēma aptuveni 35000-45000 ASV dolāru). Pēc notikušā, Povetkins nav cienīgs cīnīties par pasaules čempiona titulu."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
sports.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-07-21 18:18, pirms 16 gadiem
ta jau ir... izskatijas, ka Saiksam gribas, lai viss pasakums atrak beidzas...

     [+] [-]

, 2008-07-21 18:25, pirms 16 gadiem
sākas atrunas, nevaru ciest tādus sportistus...vai trenerus.

  -3 [+] [-]

, 2008-07-21 18:34, pirms 16 gadiem
lūzera atmaskas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 19:41, pirms 16 gadiem
gan jau ka nopirkta cīņa..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja