Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Adameks: "Nav problēmu Fjūriju sakaut arī viņa teritorijā"

Jānis Pārums

Adameks: "Nav problēmu Fjūriju sakaut arī viņa teritorijā"
Tomašs Adameks
Foto: tomaszadamek.eu

Bijušais pasaules čempions boksā divās svara kategorijās polis Tomašs Adameks (49-2, 29KO) atzinis, ka labprāt tiktos ar perspektīvo britu smagsvaru Taisonu Fjūriju (22-0, 16KO), un neiebilstu pat cīnīties viņa teritorijā.

Nesen Fjūrijs sacīja, ka savā nākamajā cīņā gribētu cīnīties ar vieglu pretinieku, piemēram, Adameku, uz ko polis atbildēja, ka Fjūrijs ir amatieris, kurš savā priekšpēdējā cīņā pret Stīvu Kaningemu izskatījies kā boksa maiss. Adamekam gan vispirms jātiek galā ar ukraini Vjačeslavu Glazkovu (16-0-1, 11KO).

"15.martā grasos pārspēt Glazkovu, bet pēc tam... Ja Fjūrijs tā grib cīnīties, tad nav problēmu. Ja tas būs saistoši britu televīzijai, tad es varu viņu sakaut par Vemblija stadionā Londonā. Viņš man būtu ideāls pretinieks un cīņa pret viņu – viens vienīgs baudījums," atzina Adameks.

Tiesa, galvenais Adameka mērķis esot IBF čempiona josta, kas pieder Vladimiram Kļičko. Ja Adameks uzvarēs Glazkovu, tad kļūst par IBF ranga otro numuru aiz bulgāra Kubrata Puļeva, kurš jau gaida savu iespēju pret Kļičko. Adameks neizslēdz, ka varētu cīnīties arī ar Puļevu: "Boksā nedrīkst izslēgt nevienu no scenārijiem. Varbūt Puļevs vispirms tiksies ar mani..."

  +1 [+] [-]

, 2014-02-20 00:10, pirms 11 gadiem
Ja tas būs saistoši britu televīzijai, tad es varu viņu sakaut par Vemblija stadionā Londonā.

Autor nevis par bet pat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-20 11:16, pirms 11 gadiem
vieglu pretinieku - svarā vieglu vai vieglu cīņu?
Ja šī cīņa notiks, tad tā būš Flurija 1.cīņa, jo pirms tam pretī bījuši tikai āksti