Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs sociālajos tīklos saiet ragos ar Džošua un piedāvā kauties kailām dūrēm

Agris Suveizda

Fjūrijs sociālajos tīklos saiet ragos ar Džošua un piedāvā kauties kailām dūrēm
Taisons Fjūrijs. Foto: Reuters/Scanpix

Britu smagsvaru bokseru Taisona Fjūrija un Entonija Džošua 14. augustā paredzētā cīņa ir zem lielas jautājuma zīmes, un Fjūrijs pēc laipnību apmainīšanās sociālajos tīklos piedāvājis taisnību noskaidrot kailām rokām un pašiem samest cīņas balvu fondu.

WBA, IBF, WBO un IBO pasaules smagsvaru čempions Džošua (24-1, 22 KO) un WBC un The ring pasaules smagsvaru čempions Fjūrijs (30-0-1, 21 KO) ir vienojušies par divu cīņu aizvadīšanu, no kurām pirmā ir paredzēta 14. augustā Saūda Arābijā, tomēr ASV tiesa nedēļas sākumā lēma, ka Fjūrijam ir jāizpilda līguma prasība pret Deonteju Vailderu, kuram līdz 15. septembrim pienākas revanša cīņa par 2020. gada februārī zaudēto WBC titulu.

Tiesas lēmums padara teju neiespējamu Fjūrija un Džošua vienošanās izpildi – Dzošua puse par ļaušanu Fjūrijam atkāpties no savstarpējās vienošanās vēloties 20 miljonus. Džošua šovakar sociālo tīklu vietnē Twitter nosauca Fjūriju par krāpnieku, kurš melojis faniem, viņus pievīlis un netaisnīgi izmantojis viņa vārdu, apzinādamies, ka cīņu aizvadīt nemaz nevarēs. Drīz pēc tam sekoja Fjūrija atbilde, sakot, ka Džošua puse jau sen bijusi informēta par notiekošo arbitrāžas procesu, un piedāvāja šonedēļ aizvadīt pašrocīgu cīņu bez cimdiem un pašiem samesties pa 20 miljoniem.

31 gadu vecais Džošua iepriekšējo cīņu aizvadīja pagājušā gada decembrī, pieveicot bulgāru Kubratu Pulevu. Vēl pirms gada Džošua revanšējās Endijam Ruisam, kurš britam bija sagādājis pirmo un pagaidām vienīgo zaudējumu karjerā. Gadījumā, ja pret Fjūriju cīņa izpaliks, Entonija promouteris Edijs Hērns kā iespējamo rezerves plānu nosaucis ukraini Oleksandru Usiku. Fjūrijs nav cīnījies kopš 2020. gada februāra, kad Vailderu ar tehnisko nokautu pārspēja septītajā raundā. 2018. gada decembrī viņu pirmā cīņa beidzās ar neizšķirtu, Vailderam nosargājot WBC jostu.

  +4 [+] [-]

, 2021-05-19 23:36, pirms 3 gadiem
smieklīgi!ja gribētu iedot galvā kādam tad to izdarītu,nejau twitterītī dirs*ies ,plus visi loģiski to redz,kārtējā uzmanības un haja sacelšana!Gribētu,satiktos un pa mājām ,nevis twitterī *ujņu dzīt.Money making ,tas viss.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-20 00:12, pirms 3 gadiem
Ko gan citu ASV tiesa varēja nolemt, protams par labu savam sportistam

  +2 [+] [-]

, 2021-05-20 05:25, pirms 3 gadiem
Šitā tiršana boksā ir tik smieklīga. Tik uzspīlēti jau tas paliek, ka jēga nekāda

  +3 [+] [-]

, 2021-05-20 08:57, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: smieklīgi!ja gribētu iedot galvā kādam tad to izdarītu,nejau twitterītī dirs*ies ,plus visi loģiski to redz,kārtējā uzmanības un haja sacelšana!Gribētu,satiktos un pa mājām ,nevis twitterī *ujņu dzīt.Money making ,tas viss.
Jaa, bet Furijs visu pareizi dara, sava ierastajaa formaa, pilniba neko sliktu tur nesaskatu, taada vavuljosana ir vienmer bijusi no vinja puses un vienmer bus, pilniba atbalstu, pietam vins var to atlauties jo vins ir labakais bokseris uz planetas pagaidam.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-20 09:55, pirms 3 gadiem
Bet nu sāk jau arī apnikt ... tas viss jau ir n-tās reizes lasīts, kad sāk laist kārtējo balagānu ...

  +1 [+] [-]

, 2021-05-20 11:45, pirms 3 gadiem
Atcerieties - NE JAU BOKSERI baigi grib čakarēties.
Promouteri un boksa organizācijas reāli tur visu boksu važās - nedrīksti to, nedrīksti šo, un galvenais, ka gatavas pat savus čempionus atvākt, lai tikai savu taisnību uzsistu.

WBC konkrēti idioti, un Fūrijs pareizi teica, ka viņam tās jostas ir pie di**as.
Kaut kāds marazms - boksa organizācijai ir iespēja ka viņu josta kļūst par moderno laiku "undisputed" čempiona īpašumu, vismaz uz neilgu laiku, bet tā vietā viņi nav gatavi piekāpties vispār.
Bokseriem jau tikai interesē izvicoties ar labāku pretinieku kā iepriekšējais un nopelnīt. Promouteri un organizācijas ir tās, kas lēnām iznīcina boksu.

  +2 [+] [-]

, 2021-05-20 11:46, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Šitā tiršana boksā ir tik smieklīga. Tik uzspīlēti jau tas paliek, ka jēga nekāda
o, labi, ka UFC tiršana ir nopietna un pa ķeksi.
Skaties, ka tik MkGregors ar kādu youtuberi neuzmahājas nākamreiz. Tas taču ir īstenā sporta garā. Labākie no labākajiem.

     [+] [-]

, 2021-05-20 15:32, pirms 3 gadiem
Reaktors2 rakstīja: o, labi, ka UFC tiršana ir nopietna un pa ķeksi.
Skaties, ka tik MkGregors ar kādu youtuberi neuzmahājas nākamreiz. Tas taču ir īstenā sporta garā. Labākie no labākajiem.
Kāpēc tu to uzsvēri tā, it kā es kaut kads UFC aizstāvis būtu? Man bokss vairāk patīk nekā UFC un to attiecīgi arī vairāk skatos. Šī paša tiršana arī UFC ir, bet ne tik ļoti

     [+] [-]

, 2021-05-21 08:30, pirms 3 gadiem
Vot tas ir shovs😅

     [+] [-]

, 2021-05-21 18:19, pirms 3 gadiem
Lai uzkaujās ar abiem brāļiem wrestlinga formātā,viens pret diviem.