Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers: "Pakjao nebūs iespējas cīnīties pret mani"

Jānis Pārums

Meivezers: "Pakjao nebūs iespējas cīnīties pret mani"
Floids Meivezers juniors
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu bokseris, WBC čempions svarā līdz 66.7 kilogramiem Floids Meivezers juniors (44-0, 26KO) izteicies, ka filipīnietis Menijs Pakjao (54-5-2, 38KO) savu izdevību cīnīties ar Meivezeru ir palaidis garām un, visticamāk, abu savstarpējās cīņas nebūs.

Pirms kāda laika labāko bokseru reitinga līderis Meivezers paziņoja, ka ar Pakjao cīnīsies tikai tad, ja viņš pametīs promouteru kompāniju "Top Rank", noslēgs līgumu ar "Mayweather Promotions" un aizvadīs pāris cīņas zem šīs kompānijas vārda.

Daudzi šo paziņojumu uzsvēra kā diezgan savdabīgu, savukārt pats Meivezers neredz tajā neko īpašu un tā bijusi vien viņa situācijas izpratne konkrētajā brīdī. Tagad Meivezers atklāj, ka patiesībā ar to būtu par maz, lai Pakjao būtu iespēja cīnīties pret amerikāni.

"Tajā brīdī es tā uzskatīju. Esmu tikai cilvēks. Floids Meivezers reizēm nonāk pretrunās ar sevi. Domāju, ka katram tā mēdz gadīties. Neesmu ideāls. Kāda situācija ir šobrīd? Pakjao nedabūs iespēju cīnīties ar mani. Izlēmu to jau pirms daudzām nedēļām. Nedotu viņam pat iespēju. Viņam bija iespēja, viņš to palaida garām," paziņoja Meivezers, kurš šobrīd gatavojas septembra cīņai ar Saulu Alvaresu (savukārt Pakjao novembrī paredzēta cīņas pret Brendonu Riosu - aut.).

Izmantotie resursi:
Michigan Local News, Breaking News, Sports &...

  +1 [+] [-]

, 2013-08-18 09:23, pirms 11 gadiem
Pakjao ļoti daudz zaudēja, kad nokrita KO pēdējā cīņā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-08-18 10:08, pirms 11 gadiem
Nu ja notiek brīnums un Floids krīt no Cannelo rokas, tad cīņa pret Pakjao domāju pat reāla... Bet cik liela ir tāda iespēja .... ?

  +1 [+] [-]

, 2013-08-18 10:22, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Nu ja notiek brīnums un Floids krīt no Cannelo rokas, tad cīņa pret Pakjao domāju pat reāla... Bet cik liela ir tāda iespēja .... ?
Es arī par šo esmu iedomājies, taču drīzāk būtu revanša cīņa, nevis cīņa pret Pakjao.

     [+] [-]

, 2013-08-19 16:47, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Nu ja notiek brīnums un Floids krīt no Cannelo rokas, tad cīņa pret Pakjao domāju pat reāla... Bet cik liela ir tāda iespēja .... ?
Piekrītu, tiekai ir viena problēma, viņš nenokritīs.