Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko turpina vilcināties ar lēmumu par karjeras turpināšanu

Jānis Pārums

Kļičko turpina vilcināties ar lēmumu par karjeras turpināšanu
Vitālijs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

WBC pasaules čempions boksā smagajā svarā un Ukrainas parlamenta deputāts Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO) joprojām nav izlēmis vai turpinās boksera karjeru.

"Atbildēšu ļoti izvairīgi – salīdzinoši nesen Bernards Hopkinss 49 gadu vecumā atkal kļuva par pasaules čempionu boksā, labodams sev piederošo rekordu kā vecākais čempions. Es arī neesmu jaunākais pārstāvis boksā," sacīja 41 gadu vecais Kļičko, kuram jūlijā apritēs 42 gadi.

"Pieredz ir vissvarīgākais elements," uzsvēra ukrainis. "Arī spēka man pietiek, bet... To vai turpināšu savu boksera karjeru vai nē, pateikšu tuvākajā laikā. Tiem, kas ļoti gaida atbildi uz šo jautājumu, atbildēšu ļoti skaidri un precīzi. Taču tas nenotiks šodien."

Iemesls, kāpēc Kļičko svārstās par karjeras turpināšanu – pērn decembrī viņu ievēlēja Ukrainas parlamentā. Lai gan iepriekš tika ziņots, ka savu lēmumu par boksera karjeru viņš pateiks janvārī, tas nav noticis, iespējams tāpēc, ka Kļičko vēlas cīņu pret bijušo WBA čempionu Deividu Heju (26-2, 24KO), bet līdz šim pusēm nav izdevies vienoties.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-18 15:03, pirms 11 gadiem
Vēl tikai cīņu ar Heju un vari beigt

     [+] [-]

, 2013-03-18 15:35, pirms 11 gadiem
Nu tak,un pec Heja vel ar bracku - Tad tocna var beigt.
ronaldo12 rakstīja: Vēl tikai cīņu ar Heju un vari beigt

  -1 [+] [-]

, 2013-03-18 16:45, pirms 11 gadiem
Larryking rakstīja: Nu tak,un pec Heja vel ar bracku - Tad tocna var beigt.
Cik trulam ir jābūt, lai ko tādu rakstītu!? Visi, kas zin, kas ir Kļičko, zin arī to, ka bračkas savā starpā nekad necīnīsies!
Pret Heju gan cīņai ir jānotiek! Es domāju pats Vitālijs to labi apzinās - pēdējās cīņas būs noteicošās tajā kā kādu bokseri viņu atcerēsies