Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis neuzskata Mannu par vieglu pretinieku, Zauerlands kritizē valdību

Briedis neuzskata Mannu par vieglu pretinieku, Zauerlands kritizē valdību
Briedis pēc uzvaras pār Mannu. Foto: Reuters/Scanpix

Kaut gan latviešu bokseris Mairis Briedis jau ātri apliecinājis dominanci un trešajā raundā izcīnījis uzvaru ar nokautu, Vācijas pārstāvis Arturs Manns neesot bijis viegls pretinieks, pēc dueļa sacīja Briedis. Tikmēr latvieša promouteris Kalle Zauerlands kritizēja Latvijas valdību.

Mairis Briedis (28-1, 20 KO) ar nokautu pār Mannu (17-2, 9 KO) sestdienas vakarā nosargāja sev piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svarā. Šo trīs raundu laikā latvietis pretinieku pamanījās arī divreiz aizsūtīt nokdaunā.

“Manns nebija viegls pretinieks. Protams, nevaru sevi salīdzināt ar Maiku Taisonu, bet viņš vienmēr pirmajos raundos lika pretiniekus gar zemi. Šai cīņai gatavojāmies ļoti nopietni, ieguldījām daudz darba. Šo trīs mēnešu laikā ieguldījām ļoti daudz, ziedojām savu laiku prom no ģimenēm. Pateicoties tik lielam darbam, ir šāds rezultāts,” uzsvēra Briedis.

“Ilgi nebijām boksējuši, pieļāvu dažas tehniskas kļūdas. Ceru, ka pēc iespējas ātrāk būs nākamās cīņas, lai vairs nepieļautu tādas kļūdas,” norādīja Briedis.

Šobrīd nav zināms, kas ar Briedi būs tālāk, bet sagaidāms, ka viņa tuvākās cīņas nebūs Latvijā. Kā nākamais obligātais pretendents uz IBF jostu nozīmēts Austrālijas bokseris Džejs Opetaija (20-0, 16 KO), pret kuru vajadzētu cīnīties līdz 14. aprīlim. Tāpat redzeslokā ir arī brits Lorenss Okolijs (17-0, 14 KO), kuram pieder Pasaules boksa organizācijas (WBO) čempiona josta.

“Protams, es negribētu, lai šī būtu mana pēdējā cīņa Latvijā. Taču mums ir jāiet uz priekšu, nevaram stāvēt uz vietas,” pauda Briedis, piebilstot, ka plānu kalšana ir promoutera Kalles Zauerlanda darbs. “Tas nav atkarīgs no manis. Mans darbs ir sagatavoties un kāpt ringā, kur jāparāda labākais bokss.”

Sestdienas vakarā “Arēna Rīga” nebija pārpildīta, kā tas parasti ir ierasts uz Brieža cīņām. Zauerlands prognozēja, ka klāt bija aptuveni 5000 skatītāju.

“Kaut arī arēna nebija pilna, pēc trokšņa un atmosfēras šķita, ka tā ir pārpildīta. Biju sailgojies pēc šīm sajūtām. Līdzjutēji ir viena no lielā boksa sastāvdaļām. To vēlos darīt, jo gribu apvienot šo mazo valsti Latviju. Šeit mēs esam vienoti. Tādiem arī jāpaliek,” sacīja Briedis.

Brieža treneris Dmitrijs Šiholajs savukārt sacīja, ka Brieža uzdevums sākumā bijis Mannu pārsteigt ar pretuzbrukumiem un noķert uz kādu kļūdu. “Zinājām, ka Mannam ir stingrs raksturs un izturīga galva. Mums vēl ir ko mācīties, bet būs vēl labāk.”

Savukārt Brieža promouteris Zauerlands kritiski izteicās par Latvijas valdību.

“Paldies skatītājiem par lielisko atbalstu, par spīti šejienes trakajai valdībai,” iesāka Kalle. “Pirmajā raundā Manns sevi parādīja labi, taču pēc tam tika aktivizēts Maira plāns, un viņš paveica to, kas tik gaidīts. Briedis ir labākais krūzers pasaulē, un nākamgad būs liela cīņa. Gribam gan Okoliju, gan Opetaiju.”

“”Izskatās, ka Briedim nākotne ir ārzemēs. Man kā promouterim ir līdz kaklam šejienes ierobežojumi, man tie nepatīk, taču nerunāšu par politiku. Pat nav runas par ierobežojumiem, bet par to, kā tiek nodots vēstījums par tiem. Vajadzīga skaidrība!” pikts bija Zauerlands. “Šobrīd neesmu ieinteresēts atgriezties Latvijā (un rīkot šeit cīņas – aut. piezīme). Neesmu mierā ar šejienes valdību, viņiem vajag atrisināt savas problēmas.”

Zauerlands uzsvēra, ka sarīkot vēl kādu cīņu Latvijā šī brīža situācijā būtu finansiāla izgāšanās. “Londonā saņemta vakcīna šeit, Latvijā, nav derīga. Vai tas ir 1. aprīļa joks? Pirms divām nedēļām rīkojām lielu šovu Londonā, tur cilvēkiem nebija jāvalkā maskas!”

1 2 47 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2021-10-17 00:58, pirms 3 gadiem
Atlajst saijmu!!!

  -1 [+] [-]

, 2021-10-17 01:00, pirms 3 gadiem
Zauerlands tirliņš. Lai saka paldies, ka ārkārtas situācijas laikā vispār atļāva pasākumu ar skatītājiem.

     [+] [-]

, 2021-10-17 01:12, pirms 3 gadiem
Pateica kā ir, mēs izskatāmies, kā klauni uz pārejās pasaules fona, visā pasaulē notiek sporta pasākumi ar skatītājiem, šeit mēs nezinām kas būs rīt!

     [+] [-]

, 2021-10-17 01:15, pirms 3 gadiem
Kā jau Banānu Republikā.

 +16 [+] [-]

, 2021-10-17 01:15, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Zauerlands tirliņš. Lai saka paldies, ka ārkārtas situācijas laikā vispār atļāva pasākumu ar skatītājiem.
tiesam? diezgan paradoksals skats, kad zinas aicina vispar nepulceties un visur 2m + distance un berniem pilniba nogrieza sportosanas iespejas, kamer tur bars tirlinju vispar bez jebkadas epidemilogiskas drosibas ieverosanas tur taisa selfijus un nodzer muuli. kkas sireals uz ta fona kas notiek valsti.

 +17 [+] [-]

, 2021-10-17 03:46, pirms 3 gadiem
Arī mums nebūtu jāvalkā maskas,ja vien nebūtu pilna valsts ar gobzemjiem līdzīgiem tipiņiem,kuri negrib vakcinēties. Ar to mēs arī atšķiramies no U.K.,Dānijas, Portugāles, utt.
Stulbie valdības lēmumi ir tikai cēlonis šim nihilismam,jo brīvprātīga potēšanās rezultātu nedod.

 +16 [+] [-]

, 2021-10-17 04:27, pirms 3 gadiem
Visiem, kas nodi*š ierobežojumus. Paskatieties datus, kur mēs esam pēc saslimušo skaita un slimnīcu noslodzes. Bled, visi Šleseri, gobzemi un tupie līdzskrējēji (jā, arī sportacentra antivakseri) ir pie vainas, ka atkal visiem, arī vakcinētajiem ir fakin jāsēž mājās pa lielam. Visas tās paraugvalstis, kuras minat, kurās ķip viss ir ļauts - tur cilvēki vienkārši ievēroja, kad viņiem prasīja ierobežot kontaktus un vakcinēties. Tad arī var ļaut vairāk.

  -2 [+] [-]

, 2021-10-17 05:01, pirms 3 gadiem
Briedis super džeks...💪🏻....ko tur pieminēt...kRāniņus un covidam skuķi ko tas priekša ņem....jāpriecājas, forš vakars

  +4 [+] [-]

, 2021-10-17 06:40, pirms 3 gadiem
Atlajst sajmu!!!!!
Slēpts komentārs: MOKA

 +13 [+] [-]

, 2021-10-17 08:28, pirms 3 gadiem
MOKA rakstīja: Tu pi*ar. Nepieka neesmu vainīgs. Un netaisos iestāties jūsu vaxeru klubinjaa. Skatos tev tā vakcina smadzenes jau izeedusi...
Tev piedodams, pat pēc tava rakstīšanas stila redzams, ka esi prātā apdalīts. Tas jums antivakseriem kopīgs.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-17 08:36, pirms 3 gadiem
Redzēs, vai organizētājiem neuzliks sodu. Visi sēdēja viens otram blakus, liela daļa bez maskām. Gan jau kāda daļa arī ar pirktajiem sertifikātiem. Interesants pasākums.

 +14 [+] [-]

, 2021-10-17 08:37, pirms 3 gadiem
MOKA rakstīja: Tu pi*ar. Nepieka neesmu vainīgs. Un netaisos iestāties jūsu vaxeru klubinjaa. Skatos tev tā vakcina smadzenes jau izeedusi...
Lai cik skumji un bēdīgi to daudziem būtu atzīt un pieņemt, bet šī vakcīnu situācija parāda valsts kopējo labklājības, izglītības un attieksmes līmeni. Ja apskatās vakcinācijas aptveri pa Eiropu, tad skaidri redzams, jo neizglītotāka tauta, jo zemāka aptvere. Skumji, bet Latvija uz doto brīdi ir banānu valsts līmenī, daudz neizglītotu cilvēku, daudzi vieglas naudas dēļ gatavi visu dzīvi lasīt zemenes, galvenais, lai nav jācenšās kaut ko darīt, domāt, sisties par vietu zem saules. Attieksme pret sabiedrību kopumā arī vienaldzīga (ja pats neslimo, tad pat citiem pie kājas). Protams, šādi nav visi iedzīvotājo, bet skaļākie un neizglītotākie noteikti. Visvairāk fascinē cilvēki, kas UK lasa zemenes un ar putām uz lūpām propagandē nevakcinēties.

     [+] [-]

, 2021-10-17 09:00, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Pateica kā ir, mēs izskatāmies, kā klauni uz pārejās pasaules fona, visā pasaulē notiek sporta pasākumi ar skatītājiem, šeit mēs nezinām kas būs rīt!
Pilnīgi piekrītu! Pateica pilnīgu taisnību! Mēs dzīvojam, kā muļku zemē...jo valdībā tāDI SĒŽ

  +6 [+] [-]

, 2021-10-17 09:31, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: Pilnīgi piekrītu! Pateica pilnīgu taisnību! Mēs dzīvojam, kā muļku zemē...jo valdībā tāDI SĒŽ
Kā lai te nepiekrīt.Piemēram,Dānijā,kur praktiski visi ierobežojumi atcelti(teritorijas ziņā šī valsts līdzīga Latvijai), ir vislielākais uzticības reitings savai valdībai.Kopsakars acīmredzams.

  +5 [+] [-]

, 2021-10-17 09:45, pirms 3 gadiem
Britu lopiņš lai pirms atver savu muti, paskatās, ko dara paša valdība. Latvijā sapotējies ar britu poti, bet aizbraucot uz UK, šie neatzīst to (atkārtoju - pašu ražoto poti)!!!
Slēpts komentārs: dcws

  -1 [+] [-]

, 2021-10-17 09:59, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Kā lai te nepiekrīt.Piemēram,Dānijā,kur praktiski visi ierobežojumi atcelti(teritorijas ziņā šī valsts līdzīga Latvijai), ir vislielākais uzticības reitings savai valdībai.Kopsakars acīmredzams.
Vai vari paskaidrot - kāds tam sakars ar vakcinēties vai nevakcinēties lēmumu?

  -3 [+] [-]

, 2021-10-17 10:02, pirms 3 gadiem
objektiivais rakstīja: Lai cik skumji un bēdīgi to daudziem būtu atzīt un pieņemt, bet šī vakcīnu situācija parāda valsts kopējo labklājības, izglītības un attieksmes līmeni. Ja apskatās vakcinācijas aptveri pa Eiropu, tad skaidri redzams, jo neizglītotāka tauta, jo zemāka aptvere. Skumji, bet Latvija uz doto brīdi ir banānu valsts līmenī, daudz neizglītotu cilvēku, daudzi vieglas naudas dēļ gatavi visu dzīvi lasīt zemenes, galvenais, lai nav jācenšās kaut ko darīt, domāt, sisties par vietu zem saules. Attieksme pret sabiedrību kopumā arī vienaldzīga (ja pats neslimo, tad pat citiem pie kājas). Protams, šādi nav visi iedzīvotājo, bet skaļākie un neizglītotākie noteikti. Visvairāk fascinē cilvēki, kas UK lasa zemenes un ar putām uz lūpām propagandē nevakcinēties.
Pats pārlasīji, ko esi uzrakstījis?!😂 Visu mūžu lasīt zemenes - pēc Tavām domām tā ir viegla nauda???!🤪
Slēpts komentārs: Geiropa

  +8 [+] [-]

, 2021-10-17 10:05, pirms 3 gadiem
Peecis30 rakstīja: Vai vari paskaidrot - kāds tam sakars ar vakcinēties vai nevakcinēties lēmumu?
tautas izglītības sakars. bet vieglāk jau tik nobļauties atlajst sajmu un viss.

 +11 [+] [-]

, 2021-10-17 10:10, pirms 3 gadiem
Tātad-tādā labklājības nelielā valstī kā Dānija (neieskaitot formāli piederošo Grenlandi), lielākā daļa iedzīvotāju pieņem savas vladības lēmumus kā pareizus.Valdība aicina savus iedzīvotājus potēties un viņi arī vakcinējas. Dānijā arī ir tā valsts,kurā pēc aptaujām lielākā daļa cilvēku jūtas laimīgi.
Slēpts komentārs: MOKA
Slēpts komentārs: MOKA

  +7 [+] [-]

, 2021-10-17 10:16, pirms 3 gadiem
Geiropa rakstīja: Tāda valdība kāda ir Latvijā, nav nekur.. Muļķu zeme..
Cilvēki,kuri atrodas valdībā, jau tiek ievēlēti no mums pašiem. Nav gudra liela daļa no mūsu tautas,ja tā balso par populistiem- Kaimiņa un Gobzema bijušo partiju,kuri ar primitīviem līdzekļiem,solot neiespējamo, paņem uzvaru vēlēšanās . Tgd.redzi brāļus Banānus un esi priecīgs pa visu ģīmi

  -4 [+] [-]

, 2021-10-17 10:21, pirms 3 gadiem
Traka valdība-precīzāk nevar pateikt.
Slēpts komentārs: Janoss1989

  +7 [+] [-]

, 2021-10-17 10:40, pirms 3 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Nu jāsaka kā ir skalo smadzenes mums valdība un mēdiji. Kad zinātne ir viņu pusē, tad tā tiek likta galdā, kad tā nav viņu pusē tā tiek ignorēta. Norvēģijā ir mazāk savakcinēti cilvēki kā Lietuvā, Norvēģijā viss vaļā Lietuvā viss ciet, kā tā? Un nevajag man te stāstīt ka norvēģi gudrāki par lietuviešim, noriebies klausīties.
Dienviddakotā nebija nekādu ierobežojumu nevienā brīdī, Teksas un Florida jau sen ir pilnībā vaļā, ne maskas, ne ierobežojumi - kur līķu kaudzes no vīrusa kurš nogalina vidēji 1 no 100, no kuriem 90% ir vecumā virs 80 gadiem? Nu lieciet mīnusus, redzēsim cik daudziem te ir svarīgi fakti un cik daudziem idioloģija.
P.S. Es mu izslimojis un valdības piespiests, lai varētu strādāt esmu potēts. Otrā nedēļa iet un komplikācijas pēc potes nepatīkamākas kā pēc slimības pašas. Lūdzu!
No kurienes šāda informācija, ka Norvēģijā mazāk vakcinēto nekā Lietuvā? Datus studijā, lūdzu.

 +12 [+] [-]

, 2021-10-17 10:49, pirms 3 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Nu jāsaka kā ir skalo smadzenes mums valdība un mēdiji. Kad zinātne ir viņu pusē, tad tā tiek likta galdā, kad tā nav viņu pusē tā tiek ignorēta. Norvēģijā ir mazāk savakcinēti cilvēki kā Lietuvā, Norvēģijā viss vaļā Lietuvā viss ciet, kā tā? Un nevajag man te stāstīt ka norvēģi gudrāki par lietuviešim, noriebies klausīties.
Dienviddakotā nebija nekādu ierobežojumu nevienā brīdī, Teksas un Florida jau sen ir pilnībā vaļā, ne maskas, ne ierobežojumi - kur līķu kaudzes no vīrusa kurš nogalina vidēji 1 no 100, no kuriem 90% ir vecumā virs 80 gadiem? Nu lieciet mīnusus, redzēsim cik daudziem te ir svarīgi fakti un cik daudziem idioloģija.
P.S. Es mu izslimojis un valdības piespiests, lai varētu strādāt esmu potēts. Otrā nedēļa iet un komplikācijas pēc potes nepatīkamākas kā pēc slimības pašas. Lūdzu!
Nevajag, lūdzu, te tirst! Ne par Norvēģiju, kurā ir 86% vakcinēto (https://www.statista.com/statistics/1218676/full-covid-19-vaccination-uptake-in-europe/), ne par savām blaknēm. Vari iet savus murgus pļūtīt govzemja un šlosera mītiņus, tur, iespējams, kāds noticēs!

 +12 [+] [-]

, 2021-10-17 10:57, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Nevajag, lūdzu, te tirst! Ne par Norvēģiju, kurā ir 86% vakcinēto (https://www.statista.com/statistics/1218676/full-covid-19-vaccination-uptake-in-europe/), ne par savām blaknēm. Vari iet savus murgus pļūtīt govzemja un šlosera mītiņus, tur, iespējams, kāds noticēs!
nav jau jāpēta fakti, pietiek paķert no Alda tg grupām jebkuru tekstu un bļaut pārējiem.

  -4 [+] [-]

, 2021-10-17 11:14, pirms 3 gadiem
Par Boksu - Manns bija maiss.. Briedis, protams, to neatzīs. Bet nu neko - izskatās, ka līdz karjeras beigām arī dauzīs maisus, un par smagsvariem pārdomājis. Vecums arī tuvojas viņam..

Bet par to valdību - taisnība jau viņam ir. Visā Eiropā vakcināciju sāka ar senioriem, riska grupām, un tiem, kas reāli to veselības sistēmu var nokārt.
Latvijā tikmēr valdība uzvedās tā, it kā COVID pret visiem būtu drauds kā buboņu mēris, un pofig - vai cilvēks ir jauns, spēka gados, vai pensionārs - viss viens. Un šobrīd visi ierobežojumi darbojas uz ko? Uz darba ņēmējiem, gados jauniem cilvēkiem. A ja paskatās statistiku - it īpaši mirstības, tad mirst galvenokārt 70+ vecuma cilvēki, kuri kā brauc savos tramvajos tā brauc, pulcējās utt. Viņus ierobežojumi praktiski neskar.

Vakcinācijas birojs jau ir tas, kas sačakarēja cilvēku ticību valdībai, un Gobzems tikai piebiedrojās un izmantoja to savā labā.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-17 11:19, pirms 3 gadiem
Interesanti ar ko gan atšķiras Anglijas vakcīnas no lv vakcīnām 😂😂😂😂

  +2 [+] [-]

, 2021-10-17 11:25, pirms 3 gadiem
Ko tur daudz, Zauerlands ir cilēks kuram acu vietā ir dolāra zīmes

  +6 [+] [-]

, 2021-10-17 11:29, pirms 3 gadiem
Geiropa rakstīja: Tāda valdība kāda ir Latvijā, nav nekur.. Muļķu zeme..
Muļķu tautai muļķu valdība, valdību ievēl no tautas. Kāda valdība, tāda tauta. Jāatzīst, esam muļķi, nevaram sapotēties
1 2 47 komentāri