Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rahmans uzvar Lavrensu

Jānis Pārums

Bijušais pasaules čempions boksā supersmagajā svarā, amerikānis Hasims Rahmans ceturtdien savā kārtējā cīņā guvis uzvaru, 10. raundā nokautējot tautieti Zuri Lavrensu.

Pirms cīņas eksperti prognozēja Rahmana uzvaru ar nokautu kādā no pirmajiem raundiem, taču tā nenotika. Rahmans tikai 10. raundā, 40 sekundes pirms cīņas beigām, izdarīja spēcīgu un precīzu sitienu, noguldot pretinieku uz ringa dēļiem. Ja cīņa būtu noslēgusies bez nokauta, bijušais pasaules čempions būtu svinējis uzvaru pēc punktiem.

Jāuzsver, ka Lavrenss, lai arī nav starp vadošajiem bokseriem, savulaik cīnījies arī ar Reju Ostinu (neizšķirts), Sultanu Ibragimovu (zaudējums ar tehnisko nokautu 11. raundā), Džamilu Makleinu (uzvara pēc punktiem) un Kelvinu Broku (zaudējums ar nokautu 6. raundā).

Šī bija Rahmana 45 uzvara profesionāļa karjeras laikā. Viņš piedzīvojis arī sešus zaudējumus un divreiz cīnījies neizšķirti. Amerikānis neslēpj, ka vēlreiz grib kļūt par pasaules čempionu.

Izmantotie resursi:
www.fightnews.com

     [+] [-]

, 2007-11-16 19:25, pirms 17 gadiem
Kaspars Kambala vs Rahmans buutu interesanti

     [+] [-]

, 2007-11-16 20:41, pirms 17 gadiem
Rahmanam diemzheel bet nekas nopietns nekad vairs nespiid ... nav vinsh konkureetspeejiigs ar shobriid esoshajiem TOP bokseriem ...

     [+] [-]

, 2007-11-16 20:56, pirms 17 gadiem
Es viņus visus atboksētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja