Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vatsons: „Līgums par Meivezera – Pakjao cīņas norisi gandrīz parakstīts”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vatsons: „Līgums par Meivezera – Pakjao cīņas norisi gandrīz parakstīts”
Menijs Pakjao (no kreisās) un Floids Meivezers
Foto: boxingscene.com

Boksa promouters Sems Vatsons portālam sports.yahoo.com atklāja, ka supercīņa starp diviem vieglā svara divīzijas pasaules boksa čempioniem amerikāni Floidu Meivezeru (47-0, 26 KO) un filipīnieti Meniju Pakjao (57-5-2, 38 KO) ir tuvu parakstīšanai.

Abas puses par gaidāmās cīņas norisi jau vairākas nedēļas nespēj atrast kopsaucēju, taču liekas, ka beidzot bokseri atraduši kopīgu valodu un spējuši vienoties gan par honorāriem, gan par visu pārējo.

„Līgums par cīņu vēl nav parakstīts, taču esam tam ļoti tuvu,” stāstīja Sems Vatsons. „Menijs vēlas šo cīņu, arī Floids vēlas cīnīties, tāpēc esmu pārliecināts, ka šī cīņa notiks.”

Jāpiebilst, ka trīsdesmit sešus gadus vecais WBO čempions Menijs Pakjao piekritis kopējo honorāru dalīt uz 40 pret 60, lielāko kumosu atdodot Floidam Meivezeram, kā arī piekrita iziet pastiprināto dopinga testu, kurā līdzdarbojas USADA (ASV Antidopinga Aģentūra).

Bet attiecībā uz boksa cimdiem abas puses vienojās par to, ka katrs bokseris ringā kāps ar sev ērtiem cimdiem. Meivezers parasti izmanto firmas „Grant” cimdus, bet Pakjao – „Cleto Reyes”.

Šobrīd gala vārds pieder trīsdesmit septiņus gadus vecajam WBA un WBC čempionam Floidam Meivezeram, kuram nepieciešams vien uzlikt parakstu uz šī līguma.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-16 22:11, pirms 10 gadiem
"Šobrīd gala vārds pieder Floidam Meivezeram" jā cīņa atkal norausies, būšu reāli pikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-17 11:05, pirms 10 gadiem
Laikam šoreiz Floidam nolekt būs grūti, bet ja zīmulis uzvarēs tad gan nāksies piekrist ka vińš ir kruts.

     [+] [-]

, 2015-01-17 11:08, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: baumo,ka Floids par cīņu varētu saņemt ap 120 citroniem zaļo
Liekas ka būs vairāk.... cik atceros arābu investori piedāvāja 100 citronus garantēto + % no ppv. Zinot cik ļoti visi šo cīņu gaida - es teiktu ļoti tuvu pie 200 citroniem būs . 120 citroni varētu Pakjao atlekt.

     [+] [-]

, 2015-01-17 20:53, pirms 10 gadiem
Par gaidāmo cīņu viņi nevar vienoties jau vairākus gadus, ne tikai nedēļas

Iespējamos honorārus sākt rēķināt varēs, kad būs abpusēji parakstīts līgums.

Arābi šo piedāvājumu pēc laika atsauca, jo "naudas komanda" tā arī nespēja sniegt konkrētas atbildes cīņas sakarā. Varbūt tas bija pēdējais spēriens un Floids beidzot sāks domāt.

     [+] [-]

, 2015-01-17 22:00, pirms 10 gadiem
Kapēc nav raksts par deontay wilder bermane stiverne cīņu?