Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Teofimo Lopess saslimis ar Covid-19, nedēļas nogalē plānotā cīņa pārcelta uz augustu

Rolands Eliņš

Teofimo Lopess saslimis ar Covid-19, nedēļas nogalē plānotā cīņa pārcelta uz augustu
Teofimo Lopess. Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempions vieglajā svarā trīs lielo boksa organizāciju versijās Teofimo Lopess ir saslimis ar Covid-19. Viņa nedēļas nogalē plānotā titulu aizstāvēšaas cīņa pret Džordžu Kambososu attiecīgi pārcelta uz 14. augustu.

WBA, IBF un WBO čempionam Teofimo Lopesam (16-0), kurš savā iepriekšējā cīņā atņēma pirmā numura pozīciju Vasilam Lomačenko, nedēļas nogalē bija paredzēta cīņa Maiami. Šī cīņa būtu bijis vakara galvenais notikums "Triller" organizētajā pasākumā, un organizācijai Lopesa un Kambososa (19-0) cīņas rīkošanas tiesības izmaksāja sešus miljonus dolāru, izsolē krietni pārsolot daudz pazīstamākas boksa aģentūras.

Lopess esot izjutis Covid-19 slimības simptomus. Sekojušas Covid-19 pārbaudes, kurās apstiprināta infekcija, un cīņas norise vairs nav bijusi iespējama, apstiprinājuši "Triller" pārstāvji.

Cīņa ir pārcelta uz 14. augustu, un "Triller" novēl veselību Lopesam un ātru atgūšanos. Viņa pārceltās cīņas datums tagad sakrīt ar "Matchroom Boxing" plānoto "Fight Camp", kurā galvenā cīņa būs starp Džošua Buatsi un Ričardu Bolotņiku.

Izmantotie resursi:
https://www.ringtv.com/623080-teofi...