Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lūiss: "Kļičko turpina progresēt"

Jānis Pārums

Lūiss: "Kļičko turpina progresēt"
Lenokss Lūiss
Foto: Mavrixphoto

Bijušais absolūtais pasaules čempions smagajā svarā brits Lenokss Lūiss atzinīgi novērtējis šobrīd labākā smagā svara boksera Vladimira Kļičko (Ukraina) sniegumu šonakt uzvarētajā cīņā pret amerikāņu bokseri Toniju Tompsonu.

"Vladimirs aizvadīja vienu no savām labākajām cīņām. Viņš neapšaubāmi turpina progresēt. Šodien Kļičko parādīja lielu mērķtiecību un izlēmību. Šī bija lieliska cīņa," sacīja pasaules boksa leģenda, pēc kura aiziešanas no profesionālā boksa smagā svara kategorija šobrīd piedzīvo krīzi. Lūiss arī uzsvēra: "Mēs visi gaidām, kad smagajā svarā atkal būs dižens čempions. Vladimiram ir čempiona sirds."

Kļičko vecākais brālis Vitālijs, kurš savulaik cīnījies ar Lūisu, pēc brāļa uzvaras sacīja: "Priekšpēdējā raundā Vladimirs izdarīja to, ko no viņa gaida. Līdzjutējiem patīk uzbrūkošs bokss, tāpēc šis bija pareizais iznākums. Jāatzīst, ka Tompsons bija labāks nekā gaidīju."

Izmantotie resursi:
rtl.de

  +5 [+] [-]

, 2008-07-13 10:33, pirms 16 gadiem
Prieks par Kļičko progresu,Tompsonam vēl mazliet jāpaaugas Kļičko līmenim

  +3 [+] [-]

, 2008-07-13 10:35, pirms 16 gadiem
Jaaa Klicko ari bus legenda un pec vinja smagajaa svaraa bus kriize et tad atkal augs jauns 4empions un ta visu laiku nebutu slikti piemeram paraug ma4s Klicko pret Luissu

  +3 [+] [-]

, 2008-07-13 10:42, pirms 16 gadiem
Labāk Luiss vs Taisons
Slēpts komentārs: KB
Slēpts komentārs: kasparsp124

  +2 [+] [-]

, 2008-07-13 11:23, pirms 16 gadiem
Nu,nezinu,nezinu,kā Vovai ar to progresu,jo esmu redzējis viņa cīņas, kur viņš izskatijās daudz pārliecinošāks!
Nu,bet Lūisam kā spečukam,laikam tomēr labāk redzams!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-13 12:15, pirms 16 gadiem
Par kriizi smagsvaros ir interesanti klausiities :] Luiss pats sameeraa laiciigi nolika cimdus, jo ciinja ar Vitaaliju jau liecinaaja par to, ka vinja eera ir beigusies. Tik daudz sitienu galvaa, cik shajaa ciinjaa, vinjsh bija sanjeemis ieprieksheejos 10 machos kopaa. Tikai tiesneshu shaubiigi aptureetaa ciinja vinjam ljaava uz laiku saglabaat titulu..

     [+] [-]

, 2008-07-13 15:18, pirms 16 gadiem
noskatoties machu biju diezgan sashutis, jo manupraat taa bija kkaada mīciishanaas nevis box, domaaju, ka kriize boxaa iestaajaaas peec Taisona aizieshanas, jo vairs nav nevienas taadas tik spilgtas personiibas un shaubos vai taada vispaar kaadreiz veel buus, liidziigi kaa basiitii ar džordanu.

     [+] [-]

, 2008-07-18 16:35, pirms 16 gadiem
mikusv rakstīja: noskatoties machu biju diezgan sashutis, jo manupraat taa bija kkaada mīciishanaas nevis box, domaaju, ka kriize boxaa iestaajaaas peec Taisona aizieshanas, jo vairs nav nevienas taadas tik spilgtas personiibas un shaubos vai taada vispaar kaadreiz veel buus, liidziigi kaa basiitii ar džordanu.

Butterbean un Davids Tua ir spilgtas un atraktiivas personiibas