Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Markess nav izlēmis vai turpinās karjeru

Jānis Pārums

Markess nav izlēmis vai turpinās karjeru
Huans Manuels Markess nokautējis Meniju Pakjao
Foto: AP/Scanpix

Meksikāņu boksera Huana Manuela Markesa (55-6-1, 40KO) promouters Fernando Beltrans atklājis, ka viņa pārstāvētais bokseris vēl nav izlēmis vai turpinās boksera karjeru vai to beigs.

Savu lēmumu Markess varētu paziņot tuvākajā laikā. Ja meksikānis nolems vēlreiz iziet ringā, tad viņa nākamā cīņa notiks 13. vai 20.aprīlī, vēsta cīņas sporta portāls fightnews.com.

Jāatgādina, ka 2012.gada 8.decembrī Markess nokautēja savu principiālāko pretinieku Meniju Pakjao (54-5-2, 38KO), bet pēc cīņas paziņoja, ka, iespējams, beigs karjeru. Pakjao un Markess tikušies četras reizes – divreiz pēc punktiem uzvarējis Pakjao, reizi cīņa noslēgusies neizšķirti, bet jau pieminētā 8.decembra cīņa noslēdzās ar Markesa uzvaru sestajā raundā.

Menijs Pakjao, neskatoties uz smago zaudējumu un ģimenes iebildumiem, atklājis, ka karjeru turpinās. Turklāt bokseru pārstāvji pieļauj iespēju, ka Pakjao un Markess varētu iziet ringā viens pret otru arī piekto reizi.

Izmantotie resursi:
Boxing News & Results updated 24/7 | Fightnews

     [+] [-]

, 2013-01-12 23:24, pirms 12 gadiem
Biju domajis,ka Rafael Markez?!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-13 11:39, pirms 12 gadiem
Savu mūža lielāko cīņu uzvarējis, godu atguvis, manuprāt, var doties pelnītā atpūtā.