Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Toni pēc 19 gadiem beidzot grib revanšēties Džonsam

Jānis Pārums

Toni pēc 19 gadiem beidzot grib revanšēties Džonsam
Džeimss Toni un Rojs Džonss juniors 1994. gada cīņā. Foto: AP

Kā jau vēstīts, 21.decembrī Krievijas galvaspilsētā Maskavā savu nākamo cīņu aizvadīs boksa leģenda Rojs Džonss juniors (56-8, 40KO). Viņa tautieša Džeimsa Toni menedžeris Stīvs Tanenbaums Toni kā Džonsa pretinieku.

Tiesa, šobrīd Džonsam jau ir pretinieks – paredzams, ka amerikānis izies ringā pret 36 gadus veco francūzi Zinedinu Benmalufu (17-3-1, 8KO). Tas gan nav akmenī cirsts, jo Džonsa promouters Džons Virts palūdzis laiku pārdomām, lai izlemtu pieņemt vai atteikt šim piedāvājumam. Jāatgādina, ka 21.decembrī Maskavā notiks šovs "Winner Takes It All", kur pie honorāra tiks katras cīņas uzvarētāji, bet zaudētāji paliks bešā.

Tanenbaums pastāstījis, ka šobrīd Toni atrodas labā sportiskajā formā, turklāt visus šos gadus vēlējies aizvadīt revanša cīņu pret Džonsu, pret kuru cīnījās jau tālajā 1994.gadā, kad pēc punktiem zaudēja ar 108:119, 109:118 un 110:117.

44 gadus vecais Džonss pēdējo divu gadu laikā cīnījies divreiz, abās cīņās uzvarot, bet gadu vecākais Toni šī gada laikā vien aizvadījis četras cīņas (divas no tām "Prizefighter" turnīrā novembrī – aut.), uzvaras dalot uz pusēm. Gan Džonss, gan Toni jau pa reizei ir cīnījušies Krievijā – abi zaudēja pirmā smagā svara čempionam WBA versijā Denisam Ļebedevam (25-2, 19KO).

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...