Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kanelo: "Man jāatpūšas. Nākamā cīņa droši vien būs maijā"

Rolands Eliņš

Kanelo: "Man jāatpūšas. Nākamā cīņa droši vien būs maijā"
Kanelo svin savu kārtējo uzvaru. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Pēc četrām aizvadītām cīņām 11 mēnešu laikā Meksikas boksa superzvaigzne Sauls "Kanelo" Alvaress medijiem norādīja, ka tagad nepieciešams ilgāks pārtraukums, tiesa, arī tas uz profesionālā boksa fona nav nemaz tik ilgs – Kanelo vēlas atgriezties ringā jau nākamā gada maijā.

Kanelo Alvaress nedēļas nogalē ar uzvaru pār Keilebu Plāntu kļuva par neapstrīdēto čempionu otrā vidējā svara kategorijā, kur viņam tagad pieder visas čempiona jostas. Viņš tās pamanījās izcīnīt nieka 11 mēnešu laikā, kas profesionālajā boksā tik augstas raudzes bokserim ir ļoti aktīvs grafiks. Kanelo atzinis, ka tādu tempu neuzturēs, taču tajā pašā laikā arī viņa pauze būs mazāka nekā dažiem citiem elites bokseriem.

"Mana nākamā cīņa droši vien būs tikai maijā, jo manam organismam nepieciešama atpūta," intervijā pēc uzvaras pār Plāntu sacīja Kanelo. "Man jāatpūšas un jāatgūstas. Tāpēc droši vien nākamo cīņu aizvadīšu maijā."

Alvaress savā profesionāļa karjerā aizvadījis 60 cīņas, kas varētu atbilst veterāna statusam, taču patiesībā Kanelo ir tikai 31 gadu vecs.

Par savu nākamo pretinieku Kanelo neizteicās neko, pat neapspriežot iespējamos variantus: "Nogurums pēc treniņiem, kuros centies paveikt visu iespējamo, lai iekļautos svara limitā, ir ļoti liels. Tad patiešām sajūti nogurums. Taču jūtos ļoti labi, mans organisms ar visu tiek galā, vajadzīgs tikai nedaudz laika, lai ļautu tam atpūsties."

Tagad, kad Kanelo ieguvis visus titulus otrā vidējā svara kategorijā, atkal tiek runāts par viņa pacelšanos uz augšu, uz pussmagā svara kategoriju, kur varētu sarīkot ļoti interesantas cīņas, piemēram, pret krievu bokseriem Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu. Iepriekš Kanelo šādas iespējas nenoraidīja, un vienu titulcīņu viņš pussmagajā svarā jau aizvadījis, 2019. gadā pieveicot Sergeju Kovaļevu, taču Beterbijevs varētu būt cita līmeņa izaicinājums. Kanelo gan izteicās, ka būtu ieinteresēts tādu cīņu aizvadīt.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/canelo-...

     [+] [-]

, 2021-11-08 18:30, pirms 2 gadiem
Kanelo pret Beterbijevu varētu būt ļoti interesanti. Risks zaudēt liels