Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua pārliecināts, ka nākamo cīņu aizvadīs tuvāko trīs mēnešu laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džošua pārliecināts, ka nākamo cīņu aizvadīs tuvāko trīs mēnešu laikā
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Entonijs Džošua sestdien svinēja pirmo uzvaru pēdējo divu gadu laikā, bet tagad britu smagsvars paudis pārliecību, ka nākamo cīņu aizvadīs jau tuvāko trīs mēnešu laikā.

"Pēc iepriekšējās cīņas pagāja deviņi mēneši, līdz atkal atgriezos ringā. Negribu, lai reiz atkal būtu tik ilga pauze. Gribu ringā atgriezties tuvāko trīs mēnešu laikā," pauda Entonijs Džošua. Viņš gan vēl nemācēja teikt, kurš varētu būt tuvākais pretinieks.

Sestdienas vakarā Džošua pēc punktiem tika galā ar Džermeinu Frenklinu. Britu zvaigznei tā bija pirmā uzvara divu gadu laikā, jo iepriekš viņš divas reizes piekāpās Oleksandram Usikam.

Džošua norādīja, ka nav priecīgs par to, ka Frenklinu pieveica tikai pēc punktiem, tomēr svarīgākais bijusi izcīnītā uzvara un boksēšanās cilvēku priekšā. Viņam tā bija pirmā uzvara jaunā trenera Derika Džeimsa vadībā. Džeimss par Džošua treneri kļuva februārī.

Intervijas laikā Džošua neslēpa, ka vislielāko interesi viņā raisa iespējamais duelis pret Taisonu Fjūriju. "Tas būtu zelta kalns. WBC smagsvaru čempions – tas ir īstais tituls."

Pārējie tituli pieder Usikam, bet Fjūrijs ir WBC jostas īpašnieks.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/65...

     [+] [-]

, 2023-04-09 12:33, pirms 2 gadiem
Vai ta ne pagājšsestdien tomēr

     [+] [-]

, 2023-04-10 10:44, pirms 2 gadiem
Fjūrijs vai Wilders būtu vietā tests.

     [+] [-]

, 2023-04-10 20:23, pirms 2 gadiem
Piedāvāja Fjurijam labu piedāvājumu lai tiktu pie vēlvienas iespējas revanšēties Usikam. Džoshua neplātās kā Taisons Fjurijs cik kruta dzīvo uttt.