Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lebedevs cīnīsies ar Šonu Koksu

Jānis Pārums

Lebedevs cīnīsies ar Šonu Koksu
Deniss Lebedevs
Foto: bleacherreport.com

Krievu pirmā smagā svara bokseris Deniss Lebedevs (23-1, 17KO), kurš ir pagaidu WBA titula īpašnieks nākamo cīņu aizvadīs 4.aprīlī, kad Krievijas galvaspilsētā Maskavā cīnīsies ar barbadosieti Šonu Koksu (16-1, 15KO).

Iepriekš pats Lebedevs izteicās, ka par viņa pretinieku varētu kļūt arābu izcelsmes francūzis Rašids El Hadaks (23-8-1, 7KO), tomēr priekšroka tika dota Koksam.

37 gadus vecais Kokss 15 no 16 panākumiem guvis ar nokautu un triumfējis pēdējās septiņās cīņās pēc kārtas. Pēdējā cīņā viņš pirmajā raundā nokautēja amerikāni Veinu Braitvaitu, taču ar visaugstākās raudzes bokseriem nav cīnījies.

Lebedevs par WBA pagaidu čempionu kļuva pērn novembrī, kad pēc punktiem pārliecinoši sakāva amerikāni Džeimsu Toni. Pirms tam ar nokautu desmitajā raundā viņš savā rēķinā ieskaitīja arī uzvaru pār leģendāro Roju Džonsu junioru. Tiesa, jāuzsver, ka abi pretinieki ir jau gados veci – gan Toni, gan Džonsam ir 43 gadi. Vienīgo zaudējumu karjerā Lebedevs piedzīvoja 2010.gadā, kad sīvā cīņā pēc punktiem atzina serbu izcelsmes Vācijas pilsoņa Marko Huka pārākumu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com