Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora: "Šokēšu pasauli, nokautējot Vitāliju Kļičko"

Jānis Pārums

Čisora: "Šokēšu pasauli, nokautējot Vitāliju Kļičko"
Dereks Čisora
Foto: frankwarren.tv

Leģendārais bokseris Lenokss Lūiss paudis pārliecību, ka Dereka Čisoras (15-2, 9KO) 18.februāra cīņa pret WBC pasaules smagsvaru čempionu Vitāliju Kļičko (43-2, 40KO) izvērtīsies interesanta un saistoša. Pats Čisora savukārt nav palaidis garām iespēju paust savu viedokli par iespējamo cīņas iznākumu, uzvarētāja lomu, protams, atvēlot sev.

"Vitālijs ir labs bokseris, taču Čisoram ir iespēja uzvarēt. Tam visam var pietikt par ar vienu sitienu pa zodu. Ejot ringā vienmēr pastāv apdraudējums. Vitālijs būs ringā un viņš cīnīsies un saņems sitienus, tāpēc ir iespēja, ka kāds sitiens būs sāpīgs vai pat nogāzīs viņu no kājām. Tā būs interesanta cīņa," sacīja boksa leģenda Lenokss Lūiss, kurš 2003.gadā dramatiskā cīņā uzvarēja Vitāliju ar tehnisko nokautu sestajā raundā.

Savukārt Dereks Čisora izteicis gandarījumu par Lūisa sakāmo un paudis pārliecību, ka tieši viņš 18.februārī būs uzvarētājs: "Patīkami saņem šādus vārdus no Lenoksa. Ringā iziešu kā pastarītis, taču tieši tā man patīk. Kad es astotajā raundā nokautēšu Vitāliju tas būs milzīgs šoks visai pasaulei."

Izmantotie resursi:
fightnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-08 10:33, pirms 13 gadiem
Pats kritīs sestajā!

  +6 [+] [-]

, 2012-02-08 10:41, pirms 13 gadiem
Cerams ka nešokēs dakterus,pēc nokdauna

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 11:00, pirms 13 gadiem
Bet īsti jau pārliecināts par sevi nav, ja jau tikai 8-ajā raundā dod sev uzvaru..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 12:03, pirms 13 gadiem
Gadījumā, ja Čisora uzvarētu, tas visticamāk notiktu kādā no pirmajiem raundiem, ļoti aktīvi uzsākot cīņu, bet tomēr domāju ka Vitālijs uzvarēs!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-08 12:11, pirms 13 gadiem
da.labi rakstīja: Gadījumā, ja Čisora uzvarētu, tas visticamāk notiktu kādā no pirmajiem raundiem, ļoti aktīvi uzsākot cīņu, bet tomēr domāju ka Vitālijs uzvarēs!
domāju, ka vienīgā iespēja kā čisoram uzvarēt vitāliju ir atplēst seju tāpat ka'to izdarīja lenokss, ja viņš nevarēja nokautēt heleniusu ar lauztu roku, tad pret vitāliju nav variantu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-08 13:00, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: domāju, ka vienīgā iespēja kā čisoram uzvarēt vitāliju ir atplēst seju tāpat ka'to izdarīja lenokss, ja viņš nevarēja nokautēt heleniusu ar lauztu roku, tad pret vitāliju nav variantu
Heleniusam bij lausta roka,cīņā ar Čisoru? Kīčko cīņai ar Čisoru tomēr vajadzētu būt labai,jo Čisora arī tomēr nau no to švakāko gala... Nu un es arī lieku prognozi uz Kļičko uzvaru.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 13:27, pirms 13 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Heleniusam bij lausta roka,cīņā ar Čisoru? Kīčko cīņai ar Čisoru tomēr vajadzētu būt labai,jo Čisora arī tomēr nau no to švakāko gala... Nu un es arī lieku prognozi uz Kļičko uzvaru.
jā roka bija lauzta, tāpēc arī izskatījās ļoti nepārliecinoši. nedomāju, ka būs kaut kas īpašs varbūt pirmie 4 raundi būs aizraujoši, bet tas arī viss. čisora zaudēja arī fjūrijam kurš salīdzinot ar vitāliju ir stabila 0. Čisoram ir stiprs žoklis tas arī viss. Protams ceru uz pārsteigumu, bet tas nenotiks.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-08 14:11, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: jā roka bija lauzta, tāpēc arī izskatījās ļoti nepārliecinoši. nedomāju, ka būs kaut kas īpašs varbūt pirmie 4 raundi būs aizraujoši, bet tas arī viss. čisora zaudēja arī fjūrijam kurš salīdzinot ar vitāliju ir stabila 0. Čisoram ir stiprs žoklis tas arī viss. Protams ceru uz pārsteigumu, bet tas nenotiks.
nu lol, Heleniuss ir kārtējais basketbolists boksa ringā, lauzta roka vai lauzts mugurkauls, viņš būtu zaudējis Čisoram. Visi šitie milži salīdzinot ar Kļičko ir nulles. Tie pretinieki visiem ir tik traki izvēlēti, lai viņi spētu pēc iespējas ilgāk palikt undefeated un pēc tam kad Kļičko vairs nebūs boksā savākt pēc iespējas vairāk piķi sevi izbarojot viens otram par visiem tituliem.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 14:28, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: nu lol, Heleniuss ir kārtējais basketbolists boksa ringā, lauzta roka vai lauzts mugurkauls, viņš būtu zaudējis Čisoram. Visi šitie milži salīdzinot ar Kļičko ir nulles. Tie pretinieki visiem ir tik traki izvēlēti, lai viņi spētu pēc iespējas ilgāk palikt undefeated un pēc tam kad Kļičko vairs nebūs boksā savākt pēc iespējas vairāk piķi sevi izbarojot viens otram par visiem tituliem.
nepiekrītu, manuprāt helenisuam ir potenciāls viņš ir tehnisks, nevis kā fjūrijs ar saviem čigānu sitieniem.

     [+] [-]

, 2012-02-08 15:27, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: nepiekrītu, manuprāt helenisuam ir potenciāls viņš ir tehnisks, nevis kā fjūrijs ar saviem čigānu sitieniem.
toties fiziskie parametri vinjam buutu LJOTI jauzlabo, konkreeti speeks un aatrums !

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 15:47, pirms 13 gadiem
tie melnie balamutes, peec vinju visu teiktaa abiem braaljiem Kļičko vajadzeetu jau buut pa paaris desmitu zaudeejumu KO , bet kaa redzams - taa vinsh nav un nebuus...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 15:59, pirms 13 gadiem
challenge accepted

  +3 [+] [-]

, 2012-02-08 16:24, pirms 13 gadiem
Vitalijam jau ir 40, visadi var but.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-08 20:46, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Pistol, piedod atvaino un tu sevi sauc par boksa speciālistu? Tad man nāk smiekli, pretinieki Klicko tiek izvēlēti kādi ir pieejami, un uz doto brīdi tie paši labākie, tavai zināšanai daudzi pat atsakās no cīņām ar brāļiem ne tikai honorāra jomā.
Heleniuss ir patiešām lielisks un labs bokseris, un spētu sagādāt problēmas brāļiem, bet nu nezinu vai daudz ko vairāk, bet nu to jau neviens nevar zināt, sports ir sports.
Un Pac-Man pilnīgi šoreiz piekrītu!
Man nav nekāds jēga Tev atbildēt, bet tomēr, ja jau Heleniuss ir lielisks un labs bokseris, kāpēc viņš uzvarēja divus raundus pret Čisoru? Tu pat kārtīgi nespēj izlasīt ko es esmu uzrakstījis, jo par Kļičko pretiniekiem neko es neesmu teicis, bet gan pret Heleniusu un Fjurija pretiniekiem es runāju.

Ja tā paskatās, Tu savā komentārā tā liekuļo, jo ja jau Heleniuss ir LIELISKS un LABS bokseris, tad kāpēc viņš necīnās pret Kļičko, ja Kļičko cīnās tikai pret labākajiem pretiniekiem uz doto brīdi?

Man pret Kļičko nav naids(tikai antipātijas) un nevaru teikt, ka viņu pretinieki ir izlozēti, jo viņi cīnās tikai ar labākajiem, vienīgais kas viņiem nāk par sliktu ir tas, ka viņi neuzvarēja LIELOS vārdus, kad tas bija svarīgi. Kā arī tā cīņa pret labākajiem neko īsti nav devusi, ja vienīgais A+ klases pretinieks abu brāļu karjera ir bijis Lūiss un vienīgā A klases uzvara ir bijusi pret Heju. Hejs ir labākais bokseris, kurš ir zaudējis brāļiem, nedomāju, ka kāds no aktīvākajiem bokseriem izņemot brāļus varētu viņu uzvarēt.

Kā arī, es NEKAD, NEKAD neesmu sevi saucis par boksa ekspertu vai kaut kādu speciālistu, vai viszini. Ja es kādreiz par kaut ko diskutēju, tas nozīmē, ka savu mājasdarbu esmu izdarījis un nelienu tur kur neko nesaprotu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 22:41, pirms 13 gadiem
No pēdējiem ~10 Vitālija pretiniekiem interesantu un sīvu cīņu biju gaidījis no Arreolas un Solisa. Abi manas cerības maigi sakot nepiepildīja. Tagad cerēšu uz Čisoru.

     [+] [-]

, 2012-02-08 23:19, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: nepiekrītu, manuprāt helenisuam ir potenciāls viņš ir tehnisks, nevis kā fjūrijs ar saviem čigānu sitieniem.
Tyson Fury punching himself in the face 2
...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 01:21, pirms 13 gadiem
technique rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=wdFP-R_LYSM&feature=share
nekad neapnīk :d

     [+] [-]

, 2012-02-09 21:41, pirms 13 gadiem
riichy rakstīja: Beidzot varu pacelt alus kausu par tevi. Priekā!
Garo un Apinīti nedzer no kausiem