Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajeva – Valujeva cīņa pārcelta

Jānis Pārums

Čagajeva – Valujeva cīņa pārcelta
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Cīņa starp pasaules čempionu WBA versijā uzbeku Ruslanu Čagajevu un "krievu milzi" Nikolaju Valujevu, kas bija paredzēta 31. maijā, pārcelta uz 5. jūliju Čagajeva slimības dēļ, ziņo organizatori.

"Ruslans cieš no vīrusu infekcijas, kas skārusi elpceļus," paziņoja Čagajeva (24-0-1, 17KO) ārsts Maikls Enerts. "Medicīnas terminoloģijā to dēvē par laringītu un faringītu. Ārstēšanās ir obligāta un cīņa ir jāpārceļ."

Vairākas ziņu aģentūras informē, ka īstais cīņas atcelšanas iemesls esot Čagajeva problēmas ar redzi. Jau 2001. gadā Čagajevam tika veikta redzes korekcijas operācija, pēc kuras viņa redzes stāvoklis pasliktinājās. Ar lēcām uzbeks ringā iziet nevar, jo tas palielina iespēju gūt savainojumu.

Čagajeva pārstāvji nolieguši, ka pasaules čempionam pasliktinājusies redze un, ka viņš slikti redzot pretinieka sitienus ar labo roku.

Paredzamais Čagajeva un Valujeva (48-1-0, 34KO) cīņas datums ir 5. jūlijs. Cīņas vieta vēl nav zināma, taču paredzams, ka tā notiks Vācijā.

Izmantotie resursi:
sports.ru
boxrec.ru

Slēpts komentārs: msz_no_sirds

     [+] [-]

, 2008-05-08 21:29, pirms 16 gadiem
Žēl gan, ka tā. Gaidīju šo cīņu. Tagad Valujeva fani lej žulti internetā uz Čagajevu, lai gan 100% zināms, ka no Valujeva neviens nebaidās.