Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usika reakcija uz Fjūrija traumu sparingā: "Es tikai pasmaidīju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Usika reakcija uz Fjūrija traumu sparingā: "Es tikai pasmaidīju"
Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs. Foto: Top Rank

Pēc desmit dienām Saūda Arābijā bija plānota smagsvaru cīņa starp Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju, taču brits sparingā guva savainojumu, kā dēļ duelis pārcelts uz maiju. Usiks pauda – uzzinot par pretinieka traumu, viņš tikai pasmaidījis.

Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija duelis ilgst jau ilgu laiku, tomēr bokseri ringā vēl nav tikušies. Pērnā gada aprīlī viņiem vajadzēja cīnīties Vemblija stadionā Londonā, tomēr pēdējā brīdī neizdevās vienoties par nosacījumiem, plānam izjūkot. Usiks pārmeta pretiniekam baidīšanos.

Nākamā reize, kad duelis nenotika, bija decembris, jo Fjūrijam oktobrī klājās pārsteidzoši grūti pret boksa debitantu Fransisu Nganū. Tagad Fjūrija un Usika duelis pārcelts trešo reizi. Cīņa bija plānota 17. februārī, bet tā pārnesta uz 18. maiju.

Fjūrijam sparingā tika pārsista uzacs, un trauma saniknoja vairākus cilvēkus ap Usiku, tomēr pats ukraiņu bokseris saglabājis ārēju mieru. "Sveiks, Taison. Nebaidies – es tevi neatstāšu vietu," vēstījumu pretiniekam nodeva Usiks. "Kad uzzināju par viņa traumu, tikai pasmaidīju. Pateicu: labi, pabeigšu savu treniņu un izstaipīšu muguru."

37 gadus vecais Usiks ir smagsvaru čempions WBA, WBO un IBF versijās, bet 35 gadus vecajam Fjūrijam pieder WBC tituls. Saūda Arābijā bija plānots duelis par jostu apvienošanu.

Usiks norādīja, ka 28. janvārī viņa sievai piedzimusi meita, taču bokseris svinīgo notikumu palaidis garām, jo tobrīd atradies treniņnometnē Spānijā. "Tagad esmu ļoti priecīgs, jo varēšu atgriezties Ukrainā. Redzēšu abas meitas un sievu. Aiziešu uz baznīcu. Neliela atpūta, un tad atpakaļ pie darba."

Usikam nepieciešams aizvadīt cīņu līdz 18. maijam, citādi viņam var tikt atņemta IBF josta. Ja Fjūrijs vēlreiz izvairīsies no dueļa, tad Usiks gatavojas cīnīties pret Entoniju Džošua vai IBF obligāto pretendentu horvātu Filipu Hrgoviču, paziņojis ukraiņa menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

"Nedomāju par to. Pret Taisonu vai ne pret Taisonu. Man tas nav svarīgi. Gribu cīņu par iespēju apvienot visas jostas," teica Usiks. Smagsvaros visas jostas vienam bokserim nav piederējušas kopš 1999. gada, kad tas izdevās Lenoksam Lūisam, taču tolaik bija pieejamas trīs, nevis četras jostas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/68...

  +2 [+] [-]

, 2024-02-07 13:26, pirms 3 mēnešiem
čīča gaida, kad Usyks aizies pensijā, lai beidzot būtu gatavs?

  -4 [+] [-]

, 2024-02-07 17:58, pirms 3 mēnešiem
Angliski jau nemāk, tāpēc jāsmaida.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-07 18:22, pirms 3 mēnešiem
Davz rakstīja: Angliski jau nemāk, tāpēc jāsmaida.
Toties ringā māk un tas šoreiz ir galvenais, bet čigāns noteikti nebija gatavs cīņai.

     [+] [-]

, 2024-02-07 18:47, pirms 3 mēnešiem
knaible rakstīja: Toties ringā māk un tas šoreiz ir galvenais, bet čigāns noteikti nebija gatavs cīņai.
Neviens nesaka, ka nemāk ringā kaut ko, tomēr visas krūzeru jostas dabūja un 3 smagsvarā.

     [+] [-]

, 2024-02-07 20:10, pirms 3 mēnešiem
Maija sākumā būs jāsmaida vēlreiz!