Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tomijs Fjūrijs atteicies no cīņas pret Džeiku Polu, Vudlijs tiek pie revanša iespējas

Agris Suveizda

Tomijs Fjūrijs atteicies no cīņas pret Džeiku Polu, Vudlijs tiek pie revanša iespējas
Džeiks Pols pret Taironu Vudliju. Foto: AFP/Scanpix

Interneta slavenība un amerikāņu bokseris Džeiks Pols (4-0, 3 KO) pavēstījis, ka anglis Tomijs Fjūrijs (7-0, 4 KO) veselības problēmu dēļ atteicies no drīzumā gaidāmās cīņās. Tā vietā Pols 18. decembrī ringā tiksies ar bijušo UFC čempionu Taironu Vudliju (0-1).

Augustā Pols astoņu raundu cīņā ar tiesnešu dalītu lēmumu pārspēja Vudliju, kurš vēlējās revanšu, bet oktobrī Pols izziņoja, ka savu nākamo cīņu aizvadīs 18. decembrī pret lieliskā smagsvara Taisona Fjūrija pusbrāli Tomiju Fjūriju, kurš karjeru sāka ar uzvaru pār Latvijas bokseri Jevgeņiju Andrejevu. Tomēr šovakar kļuvis zināms, ka Fjūrijs ringā nedosies slimības dēļ.

Bez cīņas 18. decembrī Pols gan nepaliks, jo Vudlijs par spīti tam, ka līdz cīņai atlicis mazāk par divām nedēļām, piekritis piedāvājumam jau tik drīz aizvadīt revanša cīņu. Augustā pret Polu viņš aizvadīja savu pirmo boksa cīņu, taču agrāk bija UFC čempions pusvidējā svarā (Vudlija MMA bilance ir 19-7-1).

Profesionālo boksa karjeru Pols sāka 2020. gada janvārī, ar tehnisko nokautu jau pirmajā raundā pieveicot britu interneta slavenību "AnEsonGib", bet pēc tam nokautēja arī bijušo NBA basketbolistu Neitu Robinsonu un bijušo UFC cīkstoni Benu Askrenu. Viņu sociālajos tīklos vairākkārt izaicinājis arī Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, kurš šodien arī pārpublicējis citas personas aicinājumu Džeikam Polam pēc Fjūrija atteikuma 18. decembrī cīnīties pret Briedi.

     [+] [-]

, 2021-12-06 23:11, pirms 2 gadiem
Varēja Mairi paaicināt!

     [+] [-]

, 2021-12-07 07:47, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Varēja Mairi paaicināt!
priekš kam? lai viņu ringā pirmajās 30 sekundēs nogulda uz dēļiem?