Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Fjūrijs piedāvā Džošua aizvadīt cīņu līdz šī gada beigām

Fjūrijs piedāvā Džošua aizvadīt cīņu līdz šī gada beigām
Taisons Fjūrijs. Foto: AP/Scanpix

WBC titula īpašnieks smagsvaros Taisons Fjūrijs sociālajos tīklos izplatījis aicinājumu citam britu bokserim Entonijam Džošua aizvadīt savstarpēju cīņu par viņam piederošo jostu līdz šī gada beigām.

Britu bokseris Taisons Fjūrijs šī gada aprīlī sestajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja Dilienu Vaitu, tādējādi nosargājot WBC titula jostu. Pēc uzvaras Fjūrijs paziņoja par karjeras beigām un vēlāk atteicās no ''The Ring'' jostas, taču ilgi pensijā Fjūrijs nav atradies. Jau iepriekš bokseris atklāja, ka atgriezīsies boksā un šonedēļ plāno nosaukt nākamo pretinieku.

Vakar sociālajos tīklos Fjūrijs publicējis aicinājumu uz boksa cīņu Entonijam Džošua, kurš tikko piedzīvoja otro neveiksmi pret Oleksandru Usiku. Fjūrijs aicina cīņu aizvadīt līdz šī gada beigām. ''Entonij Džošua, zinu, ka tev šobrīd nav nevienas jostas, tāpēc gribu dot tev iespēju cīnīties par WBC jostu smagsvaros. Tu tikko boksēji 12 raundus, tāpēc esi formā un gatavs nākamajai cīņai, tamdēļ dodu tev pāris mēnešus laika. Ja esi ieinteresēts, nosūtīšu tev iespējamo cīņas datumu un varam veikt pārrunas.''

Gadījumā, ja Džošua piedāvājumam neatsauksies, tad Fjūrijs, visticamāk, šīs nedēļas laikā paziņos savu nākamo pretinieku, kas nebūs nedz Džošua, nedz Oleksandrs Usiks. Ukraiņu bokseris atzinis, ka šobrīd viņam svarīgākais ir apārstēt vecus savainojumus. ''Šogad mēs necīnīsimies, tas ir pilnīgi skaidrs. Esmu vesels un bez savainojumiem, taču man ir vecas traumas, kuras ir jāizārstē. Man nepieciešami aptuveni divi mēneši, lai to paveiktu,'' atklāja ukrainis.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/62...


, 2022-09-06 13:50, pirms 2 gadiem
klauns...cenu uzsit
, 2022-09-06 14:38, pirms 2 gadiem
Izskatās, ka Fjūrijs diez ko nemīl Usiku... interesanti, un ko viņš domā par karu Ukrainā?
, 2022-09-06 15:08, pirms 2 gadiem
Fjurijs ir lielisks, bet, ja necīnīsies ar Usiku tagad, tad viņš ir lupata
, 2022-09-06 15:28, pirms 2 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Izskatās, ka Fjūrijs diez ko nemīl Usiku... interesanti, un ko viņš domā par karu Ukrainā?
mmmm, kāpēc Tu domā ka viņš domā?
, 2022-09-06 15:39, pirms 2 gadiem
sapnis rakstīja: Fjurijs ir lielisks, bet, ja necīnīsies ar Usiku tagad, tad viņš ir lupata
Usiks jau teica, ka šogad necīnīsies. nomīza
, 2022-09-06 15:40, pirms 2 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Izskatās, ka Fjūrijs diez ko nemīl Usiku... interesanti, un ko viņš domā par karu Ukrainā?
kāpēc obligāti jāiepish visur karš Ukrainā? tipa, ja nebūtu kara, tad varētu viņš nemīlēt usiku, tagad karš ir, tad obligāti jāmīl Usiks?
, 2022-09-06 16:05, pirms 2 gadiem
Es ceru, ka kāds to "Torņa klaunu" noguldīs ar precīzu sitienu žoklī!!!
, 2022-09-06 17:05, pirms 2 gadiem
kungs rakstīja: kāpēc obligāti jāiepish visur karš Ukrainā? tipa, ja nebūtu kara, tad varētu viņš nemīlēt usiku, tagad karš ir, tad obligāti jāmīl Usiks?
kungs,
lūdzu atvainot mani par melno humoru (manā izpratnē).

Acīm redzot mans melnais humors citos var izraisīt nopietnas pārdomas par "politkorektumu"...
, 2022-09-06 17:10, pirms 2 gadiem
Principaa visu pasauli tagad interesee tikai viena ciinja ... neredzu pat jeegu Fjuurijam tagad steigaa kaadu citu ciinju organizeet - nafig vinjam tas buutu vajadziigs ?
, 2022-09-06 17:24, pirms 2 gadiem
relax81 rakstīja: Principaa visu pasauli tagad interesee tikai viena ciinja ... neredzu pat jeegu Fjuurijam tagad steigaa kaadu citu ciinju organizeet - nafig vinjam tas buutu vajadziigs ?
Kaut kā maz ticams, ka viņi noorganizēs pēkšņi tik ātri cīņu līdz decembrim, iepriekš viņi abi tur muļļājās un nevarēja vienoties gadu. Nav jau izslēgts, ka Fjūrijs atzvetēs kādu pelmeni un tad nākamgad pret Usiku, bet AJ šī gan noteikti ir pēdējā iespēja cīņai pret Fjūriju.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
46

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports
39

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
11

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.