Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua atgriezīsies joku dienā ar cīņu pret Frenklinu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džošua atgriezīsies joku dienā ar cīņu pret Frenklinu
Entonijs Džošua. Foto: Reuters/Scanpix

33 gadus vecais Entonijs Džošua, kurš ringā nav devies kopš augustā piedzīvotā zaudējuma pret Oleksandru Usiku, gatavs atgriezties – 1. aprīlī Londonā viņš cīnīsies pret Džermeinu Frenklinu.

2021. gada septembrī Entonijs Džošua atvadījās no WBA, IBF, WBO un IBO smagsvaru tituliem, ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu piekāpjoties Oleksandram Usikam. 2022. gada augustā tika aizvadīts revanšs, un vēlreiz virsroku ņēma ukrainis.

Atgriešanās ringā paredzēta 1. aprīlī ar cīņu pret amerikāni Džermeinu Frenklinu, kurš novembra beigās Londonā pēc punktiem piekāpās britam Dilianam Vaitam un piedzīvoja pirmo zaudējumu karjeras 22 cīņās.

"Esmu gatavs parādīt pasaulei, kāpēc ir pienācis mans laiks atrasties smagsvaru galvgalī. Džošua varēja izbaudīt savu laiku, bet tagad pienākusi mana kārta šokēt pasauli," pauda Frenklins. Savukārt Džošua atzina, ka tagad jūtas fiziski un psiholoģiski gatavs, lai atgrieztos ringā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/64...

     [+] [-]

, 2023-02-07 10:21, pirms gada
Ja jau Whyte nevarēja uzvarēt, tad pret Joshua vēl smagāk ies.

     [+] [-]

, 2023-02-07 10:57, pirms gada
Davz rakstīja: Ja jau Whyte nevarēja uzvarēt, tad pret Joshua vēl smagāk ies.
Laikam cīņu neskatījies… Frenklins bija gana labs un daudzi UK uzskata, ka Vaitam uzvaru uzdāvināja. Vai arī vismaz neizšķirts.

     [+] [-]

, 2023-02-08 15:49, pirms gada
britins rakstīja: Laikam cīņu neskatījies… Frenklins bija gana labs un daudzi UK uzskata, ka Vaitam uzvaru uzdāvināja. Vai arī vismaz neizšķirts.
Laikam pats neskatījies, ja tiešām tā domā. Cik sitienu cimdos/rokās bija?

Arī es neteicu, ka viņš ir slikts, bet nu Joshua ir daudz pārāks par Whyte manās acīs un tāpēc es domāju, ka būs KO win priekš Joshua.

     [+] [-]

, 2023-02-08 20:54, pirms gada
Davz rakstīja: Laikam pats neskatījies, ja tiešām tā domā. Cik sitienu cimdos/rokās bija?

Arī es neteicu, ka viņš ir slikts, bet nu Joshua ir daudz pārāks par Whyte manās acīs un tāpēc es domāju, ka būs KO win priekš Joshua.
Lūdzu, rekur statistika.
https://www.boxingscene.com/dillian...

     [+] [-]

, 2023-02-09 10:36, pirms gada
britins rakstīja: Lūdzu, rekur statistika.
https://www.boxingscene.com/dillian-whyte-vs-jermaine-franklin-compubox-punch-stats--170752
Esmu redzējis, man viedoklis nemainās, ka Joshua būs stipri pārāks.

     [+] [-]

, 2023-02-09 17:02, pirms gada
Davz rakstīja: Esmu redzējis, man viedoklis nemainās, ka Joshua būs stipri pārāks.
Nu ja esi redzējis, tad kamdēļ man jautā par to cik sitienu cimdos/rokās bija? Frenklins trāpīja par 23 sitieniem vairāk ķermenī, kā arī par 27 vairāk trāpīti taisnie. Vaita kontā par 6 vairāk trāpītiem “power punches”. Nebūtu cīņa notikusi Londonā, diez vai viņam būtu piešķirta uzvara. Ja atceries, tad viens no tiesnešiem arī iedeva 115:115.

Tas, ka Džosua favorīts, tas skaidrs. Es vairāk par to, ka amerikānim neesot variantu, jo nav spējis uzveikt pat Vaitu…