Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Jūnija vidū pussmagā svara titulu apvienošanas cīņu aizvadīs Beterbijevs un Smits

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jūnija vidū pussmagā svara titulu apvienošanas cīņu aizvadīs Beterbijevs un Smits
Arturs Beterbijevs. Foto: AP/Scanpix

Oficiāli paziņots, ka šī gada 18. jūnijā Ņujorkā titulu apvienošanas cīņu par IBF, WBO un WBC jostām pussmagā svara kategorijā aizvadīs vēl neuzvarētais Arturs Beterbijevs (17-0, 17 KO) un Džo Smits (28-3, 22 KO).

Oficiāli paziņota titula apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Arturu Beterbijevu (17-0, 17 KO) un Džo Smitu (28-3, 22 KO). Abi par IBF, WBC un WBO jostām cīnīsies 18. jūnijā Ņujorkā slavenajā ''Madison Square Garden'' ''Hulu Theater''.

Beterbijevs līdz šim karjeras laikā nav zaudējis nevienā no cīņām. 2017. gada novembrī 37 gadus vecais bokseris izcīnīja IBF jostu, bet vēlāk tam pievienoja arī WBC titula jostu. Kopš izcīnītās WBC jostas pagājušas trīs cīņas, kurās Beterbijevs uzvarējis, un 18. jūnijā bokseris cīnīsies par trešo jostu pussmagā svara kategorijā.

Pēdējā cīņā 2021. gada decembrī asiņainā kaujā bokseris aizstāvēja abas jostas, devītajā raundā tiekot galā ar Markusu Braunu. Toreiz ceturtajā raundā pēc sadursmes ar galvām Beterbijevam tika pārsista piere, taču tas netraucēja sportistam turpināt cīņu.

Džo Smits par WBO jostas īpašnieku kļuva 2021. gada aprīlī, kad pārspēja Maksimu Vlasovu. Šī gada janvārī bokseris aizstāvēja jostu cīņā pret Stīvu Gefrardu. Uzreiz pēc jostas nosargāšanas Smits atklāja, ka nākamo cīņu vēlas aizvadīt pret IBF un WBC titula īpašnieku Beterbijevu vai arī vidējā svara čempionu Kanelo Alvaresu, kurš gan pārcēlās uz smagāku divīziju.