Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lūiss: "Meivezers uzvarēs pēc punktiem"

Jānis Pārums

Tuvojoties cīņai par Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona titulu pussmagajā svarā starp Floidu Meivezeru un Rikiju Hatonu, ažiotāža turpina pieaugt. Nupat viedokli izteicis arī leģendārais Lenokss Lūiss (attēlā).

Cīņa starp Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu pussmagajā svarā, amerikāni Floidu Meivezeru un Starptautiskās Boksa Organizācijas (IBO) čempionu, britu Rikiju Hatonu notiks 8. decembrī. Hatona tautietis Lenokss Lūiss uzskata, ka lielākas izredzes uzvarēt ir Meivezeram, taču cīņa būs līdzīga un amerikānis uzvarēs pēc punktiem. Ja tomēr pie panākuma tiks Hatons, tad, kā uzskata Lūiss, tas notiks ar nokautu.

"Acīmredzams cīņas favorīts ir Floids, jo viņam ir labs boksēšanās stils un viņš ir ļoti ātrs. Neviens viņu nevar noķert ," sacīja Lūiss sarunā ar Radio BBC. "Es paredzu Meivezera uzvaru pēc punktiem, taču, ja uzvarēs Hatons, tad ar nokautu."

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com
Foto: mavrixphoto.com

     [+] [-]

, 2007-12-03 09:10, pirms 16 gadiem
Es ieteiktu novienoties un sadalit pikjiti! Citadi vel traumas var dabut, a tapat viss zinams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-07 00:48, pirms 16 gadiem
Varētu piekrist Lenoksam,ka tā notiks,bet es uzskatu,ka favorīta šajā pārī nav!Es par Hatonu!