Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Sidorenko pārstāvji iesnieguši protestu

Jānis Pārums

Sidorenko pārstāvji iesnieguši protestu
Vladimirs Sidorenko (no kreisās)
Foto: AFP

Ukraiņu boksera Vladimira Sidorenko (svara kat. līdz 53.5kg) pārstāvji iesnieguši protestu Pasaules Boksa asociācijā (WBA), apstrīdot sestdien notikušās cīņas (pret panamieti Anselmo Moreno) rezultātu, informē Vācijas plašsaziņas līdzekļi.

eSports.lv jau ziņoja, ka Sidorenko cieta karjerā pirmo zaudējumu, 12 raundu cīņā piekāpjoties pēc punktiem. Ukraiņu boksera pārstāvji uzskata, ka tiesnešu lēmums bijis netaisnīgs un patiesībā uzvaru guvis Sidorenko.

Ukraiņa treneris Mihaels Tims sacīja: "Vladimiram atņēma tīru uzvaru. Esmu ļoti vīlies tiesnešu darbībā. Viņi negribēja redzēt Sidorenko pārākumu ringā. Ceru, ka notiks revanša mačs. Tad mēs redzēsim, kurš ir pasaules čempions."

Pats Sidorenko gan bija pieticīgāks izteikumos: "Moreno ir ļoti labs bokseris, taču domāju, ka taisnīgākais cīņas iznākums būtu bijis neizšķirts. Es labprāt tiktos ar viņu vēlreiz."

Moreno gan uzskata sevi par uzvarētāju, tomēr no revanša cīņa viņu nebiedē: "Es noteikti uzvarēju cīņu. Taču jebkurā laikā ar prieku esmu gatavs aizvadīt revanša cīņu ar Vladimiru."

Sidorenko un Moreno cīņa noslēdzās par labu panamietim – 116:112, 116:112 un 116:112. To, vai ukraiņa pārstāvju protests tiks apmierināts, uzzināsim aptuveni pēc nedēļas. Interesanti, ka WBA prezidents Džilberto Mendoza paudis pārliecību, ka cīņu uzvarējis ukrainis.

Saistītie raksti:
Sidorenko zaudē titulu panamietim Moreno

Izmantotie resursi:
boxing.de

     [+] [-]

, 2008-06-02 13:45, pirms 16 gadiem
Labi, ka vizmaz nebaidās no revanša, jaa gadijumā tāds būs nepieciešams

  +1 [+] [-]

, 2008-06-02 14:15, pirms 16 gadiem
em es it ka neesmu neviena puse bet diezgan divains rezultats-kaut ka neticas ka visi pilnigi identiski saskaitijusi......

varbut viens skaitija un parejie tikmer ko citu darija

  +3 [+] [-]

, 2008-06-02 16:28, pirms 16 gadiem
Mans suns vairaak sver!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja