Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brūsters nokautē Deniju Batčelderu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brūsters nokautē Deniju Batčelderu
Leimons Brūsters
Foto: fightnews.com

Vakarnakt, ASV pilsētā Sinsinati pie skaistas uzvaras un NABA jostas supersmagajā svarā jau piektajā raundā tika amerikānis, eks – pasaules čempions boksā Leimons Brūsters.

Leimona Brūstera (34-4, 30 KO) pretinieks paredzētajā divpadsmit raundu cīņā bija viņa tautietis Denijs Batčelders (25-6, 12 KO).

Brūsters, kurš uz ringa nebija kāpis nedaudz vairāk kā gadu cīņu sāka mierīgā tempā, savukārt tā pretinieka taktika bija ieturēt distanci. Taču pieredzējušais Brūsters ar katru raundu palielināja tempu un sāka samazināt distanci kā rezultātā jau piektajā raundā ar labās rokas sitienu bijušais pasaules čempions nokautēja savu tā vakara pretinieku Batčelderu, iegūstot NABA čempiona titulu supersmagajā svarā.

„Visi jau paspēja mani norakstīt, bet es tam nepiekrītu,” priecīgs par savu uzvaru bija bijušais pasaules čempions WBO versijā Leimons Brūsters, kurš savu pēdējo cīņu aizvadīja 2007. gadā par IBO un IBF tituliem ar Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko. Toreiz viņš piekāpās.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
allboxing.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-09-01 08:04, pirms 16 gadiem
Leimona Brūstera (34-4, 30 KO)


labs!