Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Viens neapstrīdamais čempions pret citu: septembrī Alvaress cīnīsies pret Čarlo

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Viens neapstrīdamais čempions pret citu: septembrī Alvaress cīnīsies pret Čarlo
Sauls Kanelo Alvaress. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Neapstrīdamais čempions otrajā vidējā svara kategorijā Sauls Kanelo Alvaress nākamo cīņu aizvadīs šī gada 30. septembrī Lasvegasā, kad viņam pretī stāsies cits neapstrīdamais čempions, taču pusvidējā svarā, Džermels Čarlo.

Nākamā cīņa apstiprināta meksikānim Kanelo Alvaresam, kurš 30. septembrī spēkosies pret neapstrīdamo pusvidējā svara čempionu Džermelu Čarlo. Abu cīņa plānota Lasvegasā.

32 gadus vecais Kanelo Alvaress karjeras laikā aizvadījis 63 boksa cīņas, no kurām uzvarējis 59. Divās cīņa noslēgusies neizšķirti, bet divās viņš zaudējis. Pēdējo zaudējumu Alvaress piedzīvojis 2022. gada 7. maijā, kad viņš jau citā kategorijā, pussmagajā svarā, pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma piekāpās Dmitrijam Bivolam.

Pēdējās divās cīņās Alvaresam gan izdevies uzvarēt. 2022. gada 17. septembrī viņš pēc tiesnešu lēmuma pārspēja Genādiju Golovkinu, bet 2023. gada 6. maijā savā dzimtenē Meksikā arī pēc tiesnešu lēmuma pārspēts tika Džons Raiders. Abās reizēs Alvaress nosargāja WBC, IBF, WBO un ''The Ring'' jostas otrā vidējā svara kategorijā. Jāmin, ka 6. maija cīņu šova ietvaros piedalījās arī latvietis Ričards Bolotņiks, kurš piekāpās ukrainim Oleksandram Gvozdikam.

Džermels Čarlo karjeras laikā piedalījies 37 cīņās. No tām viņš uzvarējis 35, bet tikai vienā piedzīvots zaudējums. Vēl citā uzvarētājs noskaidrots netika. Vienīgais zaudējums piedzīvots 2018. gada 22. decembrī pret Toniju Herisonu, bet pēdējā cīņā, 2022. gada 14. maijā, viņš ar nokautu pārspēja Braienu Kastanjo. Ar uzvaru pār Kastanjo bokseris kļuva par pirmo neapstrīdēto čempionu šajā svara kategorijā, viņam piederot WBA, WBC, IBF un ''The Ring'' jostas.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/canelo-...