Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ortizs kļūst par vecāko MLB spēlētāju ar 30 "Home run" sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

Ortizs kļūst par vecāko MLB spēlētāju ar 30 "Home run" sezonā
Davids Ortizs
Foto: AFP/Scanpix

Bostonas "Red Sox" spēlētājs Davids Ortizs aizvadītajā naktī, Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē prêt Tampabejas "Rays" izcēlās ar "Homerun" sitienu, kas viņam bija jau 30. bumbiņas raidījums ārpus laukuma šajā seoznā.

Viens no mūsdienu beisbola spilgtākajiem un labākajiem bumbiņu atsitējiem Davids Ortizs aizvadītajā naktī savu sasniegumu sarakstu papildināja ar vēl vienu ierakstu, proti, viņš jau 30. reizi sezonā raidīja bumbiņu ārpus laukuma un tādējādi 40 gadu vecumā kļuva par vecāko beisbolistu, kas vienas sezonas laikā ir gubis vismaz 30 "Home run".

Tiesa, svētki nebija līdz galam izdevušies, jo Bostonas komanda, lai arī jau mača sākumā ieguva trīs punktu pārsvaru, nespēja to noturēt un beigu beigās, mača 11. iningā, piekāpās Tampabejas "Rays" ar 4:3. Izšķirošo punktu Floridas komanda guva pēc bostoniešu metēja Hīta Hembrī kļūdas.

Tiesa, Bostonas komandas cīņai par pirmo vietu Amerikas līgas austrumu divīzijā šis zaudējums netraucēja, jo arī Toronto "Blue Jays" piedzīvoja zaudējumu, ar 2:8 piekāpjoties Losandželosas "Angels".

Interesanta situācija veidojas arī Nacionālās līgas rietumu divīzijā, kur Losandželosas "Dodgers", pēc tam kāilgu laiku līdzīgi cīnījās ar Sanfrancisko "Giants", pašlaik jau ir trīs uzvaru attālumā no saviem tuvākajiem sekotājiem. Pēdējā spēlē Losandželosas komanda pārspēja Sanfrancisko vienību ar 1:0. Interesanti, ka pašlaik "Giants", lai arī ieņem pirmo vietu cīņā par "Wild Card" viņu pārsvars pār otrajā vietā esošajiem Sentluisas "Cardinals" ir minimāls -0.5 uzvaras, bet no izkrišanas zonas viņus šķir divu panākumu tiesa.

MLB regulārā sezona, 24.08.

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsDodgers0:1
BravesDiamondbacks9:10
TigersTwins9:4
PhilliesWhite Sox5:3
Red SoxRays3:4
RoyalsMarlins0:3
RangersReds6:5
AngelsBlue Jays8:2
OriolesNationals10:8
CubsPadres6:3
YankeesMariners5:0
IndiansAthletics1:5
RockiesBrewers1:7
AstrosPirates5:4
MetsCardinals1:8

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...