Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda nonāk vienas uzvaras attālumā no finālsērijas

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda nonāk vienas uzvaras attālumā no finālsērijas
Endrjū Millers
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Indians" šonakt ar 4:2 pārspēja Toronto "Blue Jays", nonākot vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Augstāko beisbola līgu (MLB) finālā, jeb Pasaules sērijā.

Klīvlendas "Indians" un Toronto "Blue Jays" spēle sākās negaidīti, jo jau pirmajā iningā klīvlendiešu metējs Trevors Bauers bija spiests atstāt savu pozīciju, jo jau pirms spēles bija pamatīgi savainojis labās rokas mazo pirkstu, bet spēles laikā tas sāka pamatīgi asiņot. Tas nozīmēja, ka laukumā bija jādodas rezervistiem, kuriem faktiski bija jāaizvada viss mačs.

Aizvadījuši katrs ne vairāk kā 1.2 iningus, Klīvlendas metēji parādīja, ka spēj novadīt spēli līdz uzvarošām beigām, bet punktu tam visam pielika Endrjū Millers, kurš arī uzstādīja Amerikas līgas rekordu kā visvairāk straikautus veikušais uz rezervi nākušais metējs.

Ja pievēršamies mača gaitai, tad tā padevās nervoza, jo abas komandas šo cīņu uztvēra ļoti nopietni, tā kā labi apzinājās, ka zaudējums abām vienībām var nozīmēt krietnu dzīves sarežģīšanu. Tieši tāpēc līdz piektajam iningam uz katru "Indians" mikroizrāvienu, "Blue Jays" atbildēja ar to pašu, taču jau uz sestā ininga diviem gūtajiem punktiem viņi nespēja atrast pretargumentus, kas arī noteica spēles gala rezultātu – 4:2.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija Maiks Napoli, kurš izcēlās ar diviem iesistiem punktiem un tieši viņš bija tas, kurš pēc Hosē Ramireza sitiena guva mača pēdējo punktu.

Līdz ar šo uzvaru Klīvlendas komanda nonāca vienas uzvaras attālumā no dalības Pasaules sērijā. Jāpiebilst, ka iepriekš "Indians" Amerikas līgā ir triumfējusi nu jau tālajā 1997. gadā, bet līdz šim pēdējo uzvaru Pasaules sērijā klīvlendieši ir izcīnījuši 1948. gadā.

MLB izslēgšanas spēles, Līgu finālsērijas

Spēle1.2.3.4.5.6.7.Sērija
Klīvlendas “Indians” - Toronto “Blue Jays”2:04:24:23-0
Čikāgas “Cubs” - Losandželosas “Dodgers”8:40:11-1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-18 15:10, pirms 8 gadiem
Roll Tribe!