Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB – sešas "sausās" uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB – sešas "sausās" uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstākajās beisbola līgās (MLB) piecos mačos tika fiksētas uzvaras, kurās zaudētāju vienībā tā arī neprata gūt punktus.

Ņujorkas "Yankees" un Losandželosas "Dodgers" spēle noslēdzās ar rezultātu 2:0, kas bija losandželosiešu atbilde par vakardien piedzīvoto neveiksmi ar 0:3. Zīmīgi, ka "Dodgers" abus punktus guva pēdējā iningā, vienu no kuriem pēc ņujorkiešu metēja Delina Betansa kļūdas. Pēc šīs uzvaras Losandželosas komanda arī uzvarēja šajā maču sērijā ar 2-1.

Savukārt līgas līderi Čikāgas "Cubs" ar šādu pašu rezultātu noslēdza sēriju pret Sentluisas "Cardinals". Arī viņi vakardien bija piedzīvojuši zaudējumu, kas sērijā rezultātu padarīja 1-1, taču šodien čikāgieši pielika treknu punktu – 7:0. Divi "Home run" Entonija Rizo kontā, bet Džons Lesters ne tikai aizvadīja lieliskus astoņus iningus, kuru laikā līdz pirmajai bāzei palaida vien četrus spēlētājus, bet arī pats trešajā iningā izsita uzvaru nesošo punktu.

Lai arī Sentluisas komandai zaudējums varēja maksāt dārgi, proti, viņi varēja vēl tālāk atpalikt no "Wild card" ieskaitē otrajā vietā esošajiem Ņujorkas "Mets", tas nenotika, jo arī paši ņujorkieši zaudēja, turklāt, arī bez gūtajiem punktiem – 0:1 pret Vašingtonas "Nationals".

Ar šādu pašu rezultātu uzvaru pār Bostonas "Red Sox" noformēja Baltimoras "Orioles", kuri tādējādi pietuvojās Amerikas līgas austrumu divīzijas līdervienībai līdz vienas uzvaras attālumam, kā arī panāca divu uzvaru pārsvaru pār Detroitas "Tigers", kuri ieņem vietu tūdaļ aiz "Wild card" zonas.

Tāpat ar vienas komandas pārliecinošu pārsvaru noslēdzās spēles starp Oklendas "Athletics" un Kanzassitijas "Royals", kur oklendieši pārspēja esošos čempionus ar 8:0, kā arī Milvokī "Brewers" un Sinsinati "Reds" spēle, kur "Brūvētāji" tika pie panākuma ar 7:0.

MLB regulārā sezona, 14.09

ViesiMājniekiRezultāts
CubsCardinals7:0
RaysBlue Jays8:1
PadresGiants3:1
DodgersYankees2:0
MetsNationals0:1
OriolesRed Sox1:0
PiratesPhillies2:6
TwinsTigers6:9
MarlinsBraves7:5
BrewersReds7:0
AthleticsRoyals8:0
IndiansWhite Sox6:1
RangersAstros4:8
RockiesDiamondbacks6:11
MarinersAngels2:1

Izmantotie resursi:
Scanpix – uudispilt/kujunduspilt/video.

     [+] [-]

, 2016-09-15 09:39, pirms 8 gadiem
drausmīga spēle kopš ASB Giants izpildījumā... Kā var tik daudz spēles aizlaist noslēdzošajos inningos..

     [+] [-]

, 2016-09-15 10:07, pirms 8 gadiem
nightee rakstīja: drausmīga spēle kopš ASB Giants izpildījumā... Kā var tik daudz spēles aizlaist noslēdzošajos inningos..
Laikam šosezon čempiontitulu sērija ik pāra gados beigsies.