Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Nationals" aizpilda robu un atbrīvojas no skandālista Storena

Juris Miņins
Juris Miņins

"Nationals" aizpilda robu un atbrīvojas no skandālista Storena
Drū Storens
Foto: PA/Scanpix

Augstāko beisbol līgu (MLB) komanda Vašingtonas "Nationals", mēģinot kompensēt Denārda Spana zaudējumu, no Toronto "Blue Jays" komandas ir iemainījuši ārējā laukuma spēlētāju Benu Revjeru, pretī nosūtot metēju Drū Storenu.

Vašingtonas "Nationals", pēc tam kā brīvo aģentu tirgū viņiem neizdevās noslēgt jaunu līgumu ar Denārdu Spanu, bet citu šīs pozīcijas spēlētāju meklējumi nedeva rezultātus, nolēma, ka šo robu sastāvā varēs aizpildīt ar Benu Revjeru, kurš līdz šim pārstāvēja Toronto "Blue Jays" vienību.

Pretī tika sūtīts Drū Storens, kurš pirms kāda laika pats pieprasīja maiņa, jo uzskatīja, ka komanda ar viņu nerēķinās, tā kā iepriekšējā sezonā iemainīja Džonatanu Papelbonu, kurš arī spēlē mača noslēdzēja pozīcijā. Ja pirms šīs maiņas Storens darbojās patiešām lieliski un tika pie 29 saglabātām spēlēm, vidēji pieļaujot vien 1.73 skrējienus, tad pēc maiņas viņš nespēja saglabāt nevienu maču un vidējais pieļauto skrējienu skaits palielinājās līdz 3.44. Konflikta kulminācija pienāca brīdī, kad Storens, paužot savu neapmierinātību, pameta komandas ģērbtuvi un, mēģinot ar blīkšķi aizcirst durvis, ievēra tajās savu pirkstu, kā rezultātā guva pirksta lūzumu un sezona viņam bija beigusies.

Bens Revjers Toronto komandai iepriekšējā sezonā, kuru viņš gan sāka vēl kā Filadelfijas "Phillies" spēlētājs, palīdzēja izcīnīt Amerikas līgas austrumu divīzijas čempionu titulu un kopā aizvadīja 152 mačus, guva 45 punktus un divas reizes izsita bumbiņu ārpus laukuma robežām.

Kā arī...

- Sietlas "Mariners" paziņoja, ka līdz ar Kena Grifija juniora iekļaušanu MLB slavas zālē, viņi ir pieņēmuši lēmumu iemūžināt viņa numuru visos līmeņos, kas nozīmē, ka neviens cits beisbolists, kurš spēlēs "Mariners" sistēmā (tajā skaitā arī minorlīgās), nevilks kreklu ar 24. numuru.

- Džastins Aptons, kurš ir viens no vairākiem augstākā līmeņa ārējā laukuma spēlētājiem, kuri vēl aizvien nav atraduši sev jaunus darba devējus un ir pieejami brīvo aģentu tirgū, ar sava aģenta starpniecību paziņoja, ka viņš vēl aizvien meklē iespēju noslēgt ilgtermiņa līgumu. Šis aspekts arī varētu būt viens no galvenajiem kāpēc 28 gadus vecais spēlētājs vēl aizvien ir brīvs. Iepriekš tika baumots, ka viņam ir bijuši līguma piedāvājumi, taču tie bija īstermiņa un spēlētājam bija iebildes pret līguma summām.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports