Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

LU studentiem otrā uzvara

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

LU studentiem otrā uzvara
LU komanda uzbrukumā
Foto: Romualds Vambuts

Lieliski aizvadītais pirmais puslaiks ļāvis Latvijas Universitātes studentiem izcīnīt otro uzvaru SEB SBL turnīrā. Ar 91:81 viņi apspēlēja Rīgas Stradiņa Universitātes komandu. Vairāk nekā pusi uzvarētāju punktu guva Artūrs Sproģis un Ivars Strēlis.

Pērnā gada čempioni Latvijas Universitātes (LU) studenti šī gada pirmās divas spēles bija aizvadījuši ar mainīgām sekmēm (uzvara un zaudējums), kamēr viņu pretinieki no Rīgas Stradiņa Universitātes (RSU) bija uzvarējusi vienu no trijām spēlēm. Šī mača mājinieki bija RSU komanda, tomēr viņiem tas nepalīdzēja izcīnīt uzvaru.

Lieliski viesi aizvadīja pirmo puslaiku – pēc pirmajām desmit minūtēm jau +16, bet pēc puslaika pat +23 – 47:24. Otrajā puslaikā spēle jau bija krietni brīvāka un rezultatīvāka. Lai arī mājiniekiem izdevās sadeldēt rezultāta starpību, tomēr šaubas par uzvarētāju neradās – 91:81 LU labā.

Lielāko ieguldījumu uzvarā viesiem deva Artūrs Sproģis un Ivars Strēlis, kuri guva attiecīgi 27 un 26 punktus. Tikmēr mājiniekiem pārliecinoši rezultatīvākais bija Ģirts Lediņš, sāncenšu grozā sametot 24 punktus.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

  -2 [+] [-]

, 2008-11-20 22:16, pirms 16 gadiem
Tas jau nekas, ka Lediņš Stradiņos nemācās

  -4 [+] [-]

, 2008-11-20 22:19, pirms 16 gadiem
?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja