Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Studentu Basketbola līga turpina uzņemt apgriezienus

Jānis Celmiņš

Studentu Basketbola līga turpina uzņemt apgriezienus
RSEBAA un REA studenti cīņā par uzvaru kārtējā SEB SBL spēlē
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Piektdien SEB Studentu Basketbola līgā (SEB SBL) tika izspēlētas trīs regulārā čempionāta spēles. Pie uzvarām tajās tika "Latvijas Universitātes", "Rīgas Ekonomikas un Biznesa Administrācijas Augstskolas" un "Rīgas Stradiņu Universitātes" studenti.

Turpinot šosezon iesākto tradīciju, kad vairums SEB SBL spēles tiek izspēlētas Rīgas 49. vidusskolā arī vakar visi trīs mači notika tur.

Pirmajā no tām "Rīgas Stradiņu Universitātes" studenti, uzvarot visās četrās ceturtdaļās atsevišķi, pārliecinoši guva virsroku pār "Banku Augstskolu" – 107:64. Uzvarētāju rindās vairāk kā desmit punktu guva uzreiz pieci basketbolisti. Ģirtam Lediņam 26 punkti, Kristapam Jurjānam 16, Kristapam Dambergam 13, bet pa 11 - Gintam Liepiņam un Jurim Ročānam. Baņķieru rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Artūram Mēlniekam.

SEB SBL spēļu sērija Rīgas 49. vidusskolā vakar turpinājās ar "RSEBAA" un "REA" komandu cīņu. Maču labāk iesāka ekonomisti un pēc pirmajām desmit spēles minūtēm bija izvirzījušies vadībā ar septiņu punktu pārsvaru – 23:16. Mača turpinājumā svaru kausus sev par labu nosvēra "RSEBAA" studenti, noslēdzot maču ar visai pārliecinošu uzvaru – 91:76. Uzvarētāju labā 30 punktus guva Agris Alksnis, zaudētājiem 29 punktus guva Mārtiņš Dauburs, kurš aizvadītajā vasarā veiksmīgi startēja arī Latvijas pludmales volejbola čempionāta posmos.

Trešajā līgas spēlē "LU" neatstāja nekādas cerības "ViA" studentiem, uzvarot ar 99:54. "ViA" komandas pieteikumā šai spēlei bija pieteikti vien seši basketbolisti… "LU" rindās pa 14 punktiem guva Armands Ratbieks un Arkādijs Makarenko, bet "ViA" labā pa 16 punktiem guva Andris Akmentiņš un Juris Jasāns.

Izmantotie resursi:
sbl.lv

     [+] [-]

, 2009-11-14 22:27, pirms 14 gadiem
kāpēc nevar tā jauki iemācīties lasīt, ir Ratnieks, nevis Ratbieks un Melnieks nevis Mēlnieks, sbl mājaslapā tak visi uzvārdi ir pareizi sarakstīti