Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2915, Did:0, useCase: 3

ASV trenere Steilija: "Ar bumbu rokās latvietes spēlē neticami"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

ASV trenere Steilija: "Ar bumbu rokās latvietes spēlē neticami"
Latvijas basketbolistes pateicas līdzjutējiem. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Latvijas sniegums nepārsteidza. Mūsu skauts Dens Hjūzs izanalizēja katru latviešu spēlētāju – ar bumbu rokās viņas spēlē neticami," otrdien, 25. septembrī, sarunā ar Sportacentrs.com teica ASV sieviešu basketbola valstsvienības galvenā trenere Dona Steilija (Dawn Staley).

“Latvija ir lieliska komanda. Viņi spēja mūs izaicināt – iemest no dažādām pozīcijām, trāpīt tālmetienus. Latvijas basketbolistes radīja vēl vienu izaicinājumu – piespieda mums aizsargāt soda laukumu. Ar bumbu rokās viņas spēlē neticami.

Pirms spēles pret Latviju mums bija viens treniņš un viena pamētāšana pa grozu (shootaround). Domāju, ka mums izdevās kontrolēt soda laukumu un gūt nepieciešamo punktu skaitu. Ceturtajā ceturtdaļā tikām izsisti no līdzsvara pēc viņu trīspunktu metieniem.

Esmu ārkārtīgi lepna (super proud) par mūsu ieguldītajām pūlēm pret ļoti labu basketbola komandu. Nebijām pārsteigti par Latvijas sniegumu. Mūsu skauts (un WNBA čempions ar “Seattle Storm”) Dens Hjūzs izanalizēja katru latviešu spēlētāju.

Zinājām, ka viņas cīnīsies, jo Latvija šovakar varēja spēlēt tikai par lepnumu. Mūsu treneri informēja spēlētājas par latviešu noskaņojumu. Viņas bija gatavas šim izaicinājumam.

Neskatāmies, cik mūsu spēlētājas pirms cik dienām ieradās valstsvienības nometnē. Mums jāiet uz priekšu. Man patīk sapulcētā komanda – tā ir ļoti saliedēta, neatkarīgi no kopā pavadītā laika. Viņas tic viena otrai un spēlē viena par otru gan Pasaules kausā, gan Olimpiskajās spēlēs.”

  -2 [+] [-]

, 2018-09-25 23:58, pirms 6 gadiem
Latvietes ar bumbu spēlē neticami, taču bez bumbas aizsardzībā ir pilnīgs haoss.
Te nu treneriem jājautā, ko viņi darīja mēnesi treniņos, ja 3 spēlēs visi vārti caurstaigājami un komanda ielaiž vairāk kā neticami uzbrūk?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-26 00:22, pirms 6 gadiem
Tik neticami uzbrūk, ka pašas apmulst un no groza apakšas, pilnīgi brīvas, nevar bumbu grozā trāpīt.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-26 02:01, pirms 6 gadiem
Cerams, ka mūsējās šito sīrupu nelasīs.Salips vēl pēdējā iespēja trāpīt brīvus metienus.

     [+] [-]

, 2018-09-26 12:14, pirms 6 gadiem
Tenerifē pazuda Baško un Laksa! Pārejās jau nospēlēja savu spēju robežās.