Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Dončičs pirms Pasaules kausa pagarinājis līgumu ar Džordanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dončičs pirms Pasaules kausa pagarinājis līgumu ar Džordanu
Luka Dončičs. Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne un Slovēnijas valstsvienības līderis Luka Dončičs pirms Pasaules kausa līdz 2029. gadam pagarinājis līgumu ar "Jordan", kas viņu apgādās ar basketbola apaviem.

2019. gadā Luka Dončičs kļuva par pirmo Eiropā dzimušo un augušo basketbolistu, kurš parakstījis līgumu ar "Jordan", un tagad viņš sadarbību pagarinājis līdz 2029. gadam. Darījuma summa pagaidām nav kļuvusi zināma.

Dončičs tika atzīts par NBA sezonas labāko debitantu, bet nākamajās četrās sezonās pēc kārtas viņš ticis iekļauts simboliskajā izlasē un piedalījies Zvaigžņu spēlē. Pagājušajā sezonā slovēnis vidēji izcēlās ar 27,6 punktiem, 8,6 atlēkušajām bumbām un 8,0 rezultatīvām piespēlēm.

Gatavojoties Pasaules kausam, Dončičs pārbaudes spēlē pret Grieķiju laukumā devās jauna izskata "Luka 2 Matador" apavos. Slovēnija pirmo maču aizvadīs rīt, pulksten 14:30 sacenšoties pret Venecuēlu.

Izmantotie resursi:
https://marcstein.substack.com/p/so...

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS