Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Intervija ar sesto laukuma spēlētāju! This is OlyBasket 3. sērija | Pasaules kauss basketbolā 2023

Jūsu atbalsts ir palīdzējis Latvijas izlasei sasniegt jaunus augstumus basketbola Pasaules kausā, tāpēc šī sērija ir veltīta jums, sestajam laukuma spēlētājam! Intervijas ar līdzjutējiem, kā arī neliels viens pret viens ar Jāni "Krivenchy" Krīvēnu!

Visas šova sērijas pieejams olybet.tv platformā vai OlyBet Latvia youtube kanālā.


Luka Banki. Foto: FIBA
13

Sākas "Gada balva basketbolā 2023" balsojums, nosaukti nominanti

Latvijas Basketbola savienība nosaukusi kandidātus uz Gada basketbolista, Gada basketbolistes un Gada trenera balvu, aicinot sabiedrību piedalīties interneta balsojumā, kas būs daļa no veida, kā tiks noteikti uzvarētāji.
Viktors Vembanjama. Foto: FIBA
1

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs

Francijas basketbola jaunā zvaigzne Viktors Vembanjana vietējiem medijiem apliecinājis savus nodomus startēt nākamā gada olimpiskajās spēlēs.
Luka Banki. Foto: LBS
37

Latvijas izlases stūrmanis Banki vadīs Eirolīgas klubu Boloņas "Virtus"

Titulētais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus" pavēstījis par divu gadu vienošanās panākšanu ar Latvijas vīriešu valstsvienības itāļu galveno treneri Luku Banki.