Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Rodions: ''Lepojos ar sasniegto rezultātu. Tas ir liels sasniegums''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rodions: ''Lepojos ar sasniegto rezultātu. Tas ir liels sasniegums''
Rodions Kurucs. Foto: FIBA

Latvijas izlases uzbrucējs Rodions Kurucs pēc noslēdzošās spēles 2023. gada Pasaules kausa finālturnīrā portālam ''sportal.gr'' pauda gandarījumu par izcīnīto piekto vietu, komentēja, kam sekos līdz finālā un izcēla līdzjutējus.

Lielisku debiju Pasaules kausā aizvadīja Latvijas vīriešu basketbola izlase, kas, uzvarot sešās no astoņām spēlēm, ieņēma augsto piekto vietu. Viens no valstsvienības vadošajiem basketbolistiem bija Rodions Kurucs, kurš vidēji laukumā pavadītajās 25 minūtēs guva 7.9 punktus, izcīnīja 6.1 atlēkušo bumbu, atdeva 3.1 rezultatīvo piespēli un pārķēra 1.4 pretinieku piespēles.

''Esmu lepns par sasniegto rezultātu. Tas ir liels sasniegums un, cerams, tas iedvesmos daudzus cilvēkus,'' pēc uzvaras pār Lietuvu cīņā par piekto vietu portālam ''sportal.gr'' teica vecākais no brāļiem Kuruciem. ''Katram nākamajam spēlētājam bija sevi jāpierāda un jāsper solis uz priekšu. Viņi bija lieli zaudējumi mūsu komandai, taču tāpat viņi visi ir daļa no komandas,'' Rodions atbildēja par Kristapa Porziņģa, Riharda Lomaža un Jāņa Strēlnieka nespēlēšanu traumu dēļ.

Rodions daudz domājis par zaudējumu ceturtdaļfinālā pret Vāciju. ''Par to vēl domāju, skatoties pusfinālu starp Vāciju un ASV. Ja mēs uzvarētu ceturtdaļinālā, pusfinālā varētu apspēlēt ASV. Priecājos par Vāciju, taču tajā pašā laikā esmu nedaudz bēdīgs, jo viņu vietā varējām būt mēs.'' Kurucs arī pauda, ka tieši par Vāciju viņš būs finālā, jo tādā gadījumā Latvija ceturtdaļfinālā būtu zaudējusi nākamajai čempionei.

''Viņi mūs dzina uz priekšu. Cilvēki ziedoja daudz ko un iztērēja lielu naudu, lai varētu būt šeit un mūs atbalstītu. Tas ir vienreizēji, tāpēc liels viņiem paldies. Ceru, ka arī nākamajos turnīros viņi mūs turpinās atbalstīt,'' par līdzjutēju lielo nozīmi izlases sasniegtajos panākumos teica Rodions.

Latvijas basketbola izlase pirmdien pēcpusdienā atgriezīsies Rīgā. Ap plkst. 17:30 notiks valstsvienības sagaidīšana pie Brīvības pieminekļa.

Izmantotie resursi:
https://www.sportal.gr/basket/artic...

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

Slēpts komentārs: Līme

  +3 [+] [-]

, 2023-09-10 12:54, pirms 8 mēnešiem
Līme rakstīja: Medaļa nav. Uz olimpiādi netikāt. Kāds tur vēl sasniegums? Lūzeru domāšana, ibio rio .
starp kājām tev lūzerīts.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-10 12:54, pirms 8 mēnešiem
Solītis ir uz priekšu progresam. Vienmēr ir pietrūcis mazliet līdz ceturtdałfināliem, bet tagad mazliet līdz medałām. Jāturpina strādāt, jāizlabo kłūdas un panākumi neizpaliks. NBA čempioni zaud ntās spēlēs, aizmet garām daudz metienu lai vēlāk kłūtu perfekti. Un 5. vieta pasaulē šogad ir Eiropas bronza, tas ir labs sasniegums.

     [+] [-]

, 2023-09-11 11:23, pirms 8 mēnešiem
Rodions un arī mazais Kurucs pierādīja visādiem komentētājiem kā Nesportists un daudzi citi, kuri viņus negribēja ņemt pat līdzi uz Džakartu, ka viņi ir labākie spēlētāji mūsu izlasē, tāpat kā visi citi džeki, kuri tur spēlēja. Paldies Jums vīri, Jūs mūs darījāt lepnus par to, kas esam, ka esam no Latvijas!!!