Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Basketbolistu sagaidīšanu mājās tiešraidē translēs kanāls TV3

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Basketbolistu sagaidīšanu mājās tiešraidē translēs kanāls TV3
Latvijas basketbola izlase pēc ceturtdaļfināla garantēšanas. Foto: FIBA

Latvijas vīriešu basketbola izlase pirmdienas pēcpusdienā atgriezīsies Latvijā. Jau iepriekš ziņots, ka to līdzjutēji varēs sagaidīt pie Brīvības pieminekļa. Tiem, kuriem nebūs iespēja tikt, tiks nodrošināta tiešraide kanālā TV3, informē kanāla pārstāvji.

Latvijas basketbola valstsvienība aizvada vēsturisku FIBA Pasaules kausa finālturnīru, kurā, piedaloties pirmo reizi, nonāca līdz ceturtdaļfinālam, aiz sevis atstājot tādus basketbola grandus kā Franciju, Spāniju, Brazīliju un Itāliju. Basketbolistu svinīgā sagaidīšana mājās notiks pirmdien, 11.septembrī, plkst. 16.30 lidostā “Rīga” un plkst. 17.30 pie Brīvības pieminekļa. Pasākumu tiešraidē varēs vērot kanālā TV3, kā arī portālā “tv3.lv”.

Latvijas valstsvienībai turnīrā atlikusi viena spēle, kur cīņā par piekto vietu pretī stāsies sīkstā Lietuvas izlase. Neatkarīgi no spēles iznākuma, Latvijas basketbolisti ir aizvadījuši vēsturisku turnīru, nonākot līdz ceturtdaļfinālam, kur tikai pēdējo sekunžu trillerī piekāpās Vācijas vienībai, kura turnīrā līdz šim nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu.

Tiešraidi plkst. 16.30 plānots sākt no lidostas “Rīga”, kur basketbolistus sagaidīs mediji un ģimenes locekļi. Pasākuma rīkotāji aicina līdzjutējus nedoties uz lidostu, bet pulcēties uz svinīgo sagaidīšanu pie Brīvības pieminekļa. Tiem, kuri klātienē nevarēs pievienoties, būs iespēja sekot līdzi notikumiem kanālā TV3 un portālā “tv3.lv”, kur tiešraidi komentēs Raimonds Zeps un Mārtiņš Gulbis, kuri visa turnīra laikā bija TV3 tiešraižu studijas eksperti.

Informāciju sagatavoja:
TV3

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

     [+] [-]

, 2023-09-08 14:50, pirms 8 mēnešiem
Tad jau būs ok. Varēs skatīties tiešraidi. Un bez raustīšanās.

     [+] [-]

, 2023-09-08 16:35, pirms 8 mēnešiem
Tūlīt nūģi raudas ka nenodrošina ltv7

     [+] [-]

, 2023-09-08 17:42, pirms 8 mēnešiem
Radio pret TV, otrais raunds. Pēc pirmajā raundā piedzīvotās sakāves LTV tiek nomainīts pret TV3.