Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Porziņģis: "Satoranskis zina, kur mani atrast laukumā"

Porziņģis: "Satoranskis zina, kur mani atrast laukumā"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA. Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājs Tomāšs Satoranskis zina, kur laukumā atrast Kristapu Porziņģi, pēc trešdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles atzina latviešu basketbolists.

Kristaps Porziņģis savā sezonas rezultatīvākajā spēlē guva 35 punktus, palīdzot "Wizards" izcīnīt uzvaru. "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:110 pārspēja Orlando "Magic".

Video: Porziņģis sezonas labākajā spēlē iemet 35 punktus

Neierastu statistikas rādītāju sasniedza liepājnieka komandas biedrs Satoranskis, kurš punktus neguva, bet atdeva 13 rezultatīvas piespēles un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Iepriekš tikai diviem basketbolistiem izdevies spēli pabeigt ar vismaz desmit rezultatīvām piespēlēm un desmit atlēkušajām bumbām, punktus negūstot - šosezon Džošam Gidijam no Oklahomasitijas "Thunder" un 1971. gadā Normam Līram no Sinsinati "Royals".

"Viņš palīdzēja komandai kustināt bumbu un sekmēja uzbrukumu. Noņemu cepuri viņa priekšā. Man patīk spēlēt kopā ar viņu, jo viņš zina, kur mani atrast laukumā. Tāpat es labi pārziņu viņa spēli. Ir patīkami atkal apvienoties un kopā spēlēt," stāstīja Porziņģis, kurš kopā ar Satoranski spēlēja arī Seviljas klubā Spānijā.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad mājās tiksies ar Porziņģa iepriekš pārstāvēto Dalasas "Mavericks", kuras rindas spēlē bijušais Vašingtonas komandas basketbolists Dāvis Bertāns.

"Būs interesanta spēle. "Mavericks" ir viena no labākajām komandām šajā līgā un šobrīd spēlē ļoti labi. Esmu priecīgs par tiem puišiem, kuri labi spēlē," atzīmēja Porziņģis, izceļot Dorianu Finniju-Smitu, kurš trešdien Klīvlendā aizvadīja karjeras rezultatīvāko spēli. "Protams, ka tas nebūs tik traki, kā ar "Mavericks" aizvadīju savu pirmo maču Ņujorkā. Koncentrēsimies savam sniegumam un spēlei pret labu komandu."

"Wizards" ar 33 uzvarām 76 spēlēs ieņem 12. vietu Rietumu konferencē un sešus mačus pirms regulārā turnīra beigām tikai teorētiski cer uz dalību "play-in" cīņās.


, 2022-03-31 11:36, pirms 2 gadiem
Luka jau ar zināja, un pat ļoti labi zināja, īpaši, ja tas atbrīvoja viņam ceļu uz grozu
, 2022-03-31 11:52, pirms 2 gadiem
Raitcha rakstīja: Luka jau ar zināja, un pat ļoti labi zināja, īpaši, ja tas atbrīvoja viņam ceļu uz grozu
starpība tikai tāda, ka Luka var pats iemest
, 2022-03-31 11:55, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: starpība tikai tāda, ka Luka var pats iemest
Lai iemestu vajag tikt pie bumbas.Tas apmēram two man game Mavs pick n roll vai pick n pop sakarā,kad pika licējs nekad bumbu nedabuj
, 2022-03-31 16:03, pirms 2 gadiem
Sato tiešām labi spēlē un cīnās. Būtu triple doble mašīna ar KP, ja mācētu iemest grozā. KP tur veidojās čomu bariņš. Sato, Nilikina jau arī savējais no NYK laikiem, jādabū vasarā uz WAS, tad vēl Hernangomezs, kuram gan līgums vēl 2 gadi ar NOP. Un protams Melo jādabū, jo nez vai LAL paliks.
, 2022-03-31 16:05, pirms 2 gadiem
Mans viedoklis ir, ka nokļūšana Maverick apturēja Porziņģa progresu, ja Porziņģis spēlējot Mavericks būtu dabūjis vairāk spēlēt postā, tad viņš šobrīd būtu daudz labāks, ar lielāku pieredzi šādās situācijās. Maverick Porziņģi izmantoju uzbrukumu noslegumam, kamēr Wizards viņu izmanto uzbrukuma veidošanai, kas ļauj viņam progresēt dažādos spēles elementos.
, 2022-03-31 16:49, pirms 2 gadiem
TomsV rakstīja: Mans viedoklis ir, ka nokļūšana Maverick apturēja Porziņģa progresu, ja Porziņģis spēlējot Mavericks būtu dabūjis vairāk spēlēt postā, tad viņš šobrīd būtu daudz labāks, ar lielāku pieredzi šādās situācijās. Maverick Porziņģi izmantoju uzbrukumu noslegumam, kamēr Wizards viņu izmanto uzbrukuma veidošanai, kas ļauj viņam progresēt dažādos spēles elementos.
Galvenokārt KP progresu jau laikam ietekmēja krusteniskā trauma..
Pie visa vainīgs grieķis!
, 2022-03-31 17:08, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Galvenokārt KP progresu jau laikam ietekmēja krusteniskā trauma..
Pie visa vainīgs grieķis!
Spēles epizode!
, 2022-03-31 21:36, pirms 2 gadiem
Grieķu Janka jau nipričom
, 2022-04-01 18:44, pirms 2 gadiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Grieķu Janka jau nipričom
Diezgan jau ņiprs čoms gan .
Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix
2

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
53

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
37

Porziņģis ar 18 punktiem sekmē "Celtics" uzvaru pār "Heat" sērijas trešajā spēlē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā otro uzvaru pirmās kārtas sērijā pret Maiami "Heat" izcīnījusi Bostonas "Celtics". Tā uzvarēja viesos ar 104:84. Kristaps Porziņģis uz parketa pavadīja nepilnas 28 minūtes, kuru laikā guva 18 punktus.