Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa savainojums nav ilgtermiņa, "Celtics" vēlreiz tiek galā ar Fīniksu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģa savainojums nav ilgtermiņa, "Celtics" vēlreiz tiek galā ar Fīniksu
Kristaps Porziņģis. Foto. AFP/Scanpix

Atgriežoties mājās pēc piecu spēļu izbraukuma, uzvaru sēriju turpinājis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics", kas ar 127:112 pieveica Fīniksas "Suns". Ceturto maču pēc kārtas izlaida Kristaps Porziņģis, bet viņa atgriešanās gaidāma tuvākajā laikā.

Kristaps Porziņģis pēdējās četras spēles izlaidis labās kājas augšstilba divgalvainā muskuļa sastiepuma dēļ. Viņa prombūtnē Bostonas "Celtics" viesos tika galā ar Fīniksas "Suns", Portlendas "Trail Blazers" un Jūtas "Jazz", tāpat "Suns" pārspēta arī savā laukumā. Ar bilanci 52-14 Bostona ir pārliecinošā pirmajā vietā visā līgā, nevienai citai komandai nav mazāk par 20 zaudējumiem.

"Celtics" galvenais treneris Džo Mazula pirms mājas spēles pret Fīniksu norādīja, ka Porziņģa situācija uzlabojas un ka viņa savainojums uzskatāms par īstermiņa. "Nevaru iedot konkrētu dienu, kad viņš atkal spēlēs, taču viņam paliek labāk un labāk," pauda galvenais treneris, piebilstot, ka latvietis atsācis treniņus laukumā.

Džeilens Brauns uzvarā iemeta 37 punktus, bet Džeisons Teitums pievienoja 26 punktus, piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Porziņģi starta pieciniekā aizvietoja Als Horfords, kurš atzīmējās ar 24 punktiem. Horfords realizēja sešus no desmit tālmetieniem, bet "Celtics" no perimetra realizēja 25 no 50 metieniem, atkārtojot sezonas labāko rādītāju.

Aizvadot otro spēli divās dienās, "Celtics" bilance ir desmit uzvaras un tikai divi zaudējumi.

"Suns" sastāvā labākais ar 23 punktiem bija Devins Bukers, kurš potītes savainojuma dēļ izlaida komandu iepriekšējo tikšanos. Bredlijs Bīls iemeta 22 punktus, bet Kevins Durents un Greisons Alens guva pa 20 punktiem.

Nākamajā spēlē Bostona viesosies pie Porziņģa bijušās komandas Vašingtonas "Wizards", kam sekos divi dueļi savā laukumā – pret Detroitas "Pistons" un Milvoki "Bucks".

     [+] [-]

, 2024-03-15 08:27, pirms mēneša
Suns vajag kādu iespiest ap soda laukumu uzbrukumā,jo reāli viss notiek ap perimetru,bet ja starting C ir Nurkičš tad būs grūti.
JB turpina normāli zāģēt kopš all star break.

Pēc tā ko KP darīja pirms spēles principā jābūt atpakaļ pret Wizards/Pistons kuras ir divas nākošās un back to back

     [+] [-]

, 2024-03-15 14:11, pirms mēneša
GreenBoston#7 rakstīja: Suns vajag kādu iespiest ap soda laukumu uzbrukumā,jo reāli viss notiek ap perimetru,bet ja starting C ir Nurkičš tad būs grūti.
JB turpina normāli zāģēt kopš all star break.

Pēc tā ko KP darīja pirms spēles principā jābūt atpakaļ pret Wizards/Pistons kuras ir divas nākošās un back to back
Nu uz mājas spēli trešdien pret Bucks ko rāda ESPN toč būs atpakaļ.