Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa spēles Vašingtonā no 15. februāra var apmeklēt bez kvadrātkoda

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Porziņģa spēles Vašingtonā no 15. februāra var apmeklēt bez kvadrātkoda
"Wizards" treneris Vess Anselds jaunākais 2022. gada 2. februārī Filadelfijā. Foto: AFP/Scanpix

Kolumbijas apgabala mēre Mjuriela Bausere (Muriel Bowser) otrdien, 15. februārī, paziņoja, ka iekštelpu izklaides pasākumus ASV galvaspilsētā no šodienas var apmeklēt, neuzrādot kvadrātkodu par vakcīnas lietošanu.

Vašingtonas “Capitals” un “Wizards” mājas spēļu apmeklētāji var apmeklēt mājas spēles “Capital One” arēnā bez kvadrātkodiem, sākot no otrdienas, 2022. gada 15. februāra. Masku obligātā lietošana iekštelpu pasākumos tiek atcelta no otrdienas, 2022. gada 1. marta.

NBA spēļu apmeklētājiem būs jāuzrāda kvadrātkods vai negatīvs tests tikai gadījumā, ja viņu sēdvietas atrodas ne tālāk kā 4,5 metrus no laukuma vai spēlētāju soliņa – tādi ir spēkā esošie līgas noteikumi. Atsevišķos koncertos un pasākumos spēkā var būt citi protokoli.

“Capital One” arēnā stājušies spēkā citi noteikumi nekā Vašingtonas arēnās, kuras atrodas ārpus Kolumbijas apgabala. Piemēram, “MedStar Capitals Iceplex” jāievēro Ārlingtonas grāfistes un Virdžīnijas pavalsts noteikumi, bet “Entertainment and Sports” arēnā – Kolumbijas apgabala valdības noteikumi.

Izmantotie resursi:
https://monumentalsports.com/health...

     [+] [-]

, 2022-02-16 07:11, pirms 2 gadiem
O, kāds gods KP!!! Nez kad citi to nopelnīs?