Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Porziņģis šonakt bez Dončiča mēģinās aizvest Dalasu līdz uzvarai pār "Thunder"

Porziņģis šonakt bez Dončiča mēģinās aizvest Dalasu līdz uzvarai pār "Thunder"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā 2:00 spēli aizvadīs Dalasas "Mavericks", viesojoties pie vienas no Rietumu konferences vājākajām komandām Oklahomsitijas "Thunder". Kristapa Porziņģa pārstāvētajai komandai būs jāiztiek bez Lukas Dončiča.

• Dalasas "Mavericks" cietusi neveiksmes četrās no iepriekšējām spēlēm, taču šonakt noslēgs trīs izbraukuma spēļu sēriju, cenšoties uzlabot savu bilanci, kas pagaidām ir 12-13.

Kristaps Porziņģis iepriekšējā mačā izcēlās ar 22 punktiem, taču savāca tikai divas atlēkušās bumbas, kas viņam bija zemākais rādītājs šosezon.

• Porziņģis šosezon vidēji spēlē iemetis 19.6 punktus, kas ir nedaudz virs viņa karjeras vidējās statistikas (18.6 punkti). Šonakt no Porziņģa varētu tikt gaidīts vēl rezultatīvāks sniegums, jo "Mavericks" sastāvā nebūs Lukas Dončiča.

• Dončičam traucē potītes savainojums, kuru viņš atsvaidzināja iepriekšējā spēlē, taču turpināja maču. Pēc tam slovēņu basketbolists atzina, ka prātīgāk droši vien būtu bijis prasīt maiņu un spēles beigas izlaist.

• Bez Dončiča sastāvā "Mavericks" šosezon zaudējusi visās četrās spēlēs.

• "Mavs" šodienas pretiniece "Thunder" turpina komandas pārbūvi un šosezon uz lielām lietām nepretendē. Pagaidām 25 spēlēs gūtas tikai astoņas uzvaras.

• "Thunder" rezultatīvākais spēlētājs ir Šejs Gildžess-Aleksandrs, kurš vidēji guvis 21.4 punktus. Rezultatīvi spēlējis arī 22 gadus vecais uzbrucējs Lugencs Dorts, kuram 17.3 punkti šosezon.

• "Thunder" nesen bija astoņu zaudējumu sērija, taču nesen to izdevās pārtraukt ar divām uzvarām pēc kārtas.

NBA spēles

KomandasSākums
Knicks-Bucks19:00
Pistons-Nets1:00
Thunder-Mavericks2:00
Spurs-Pelicans2:00
Trail Blazers-Timberwolves4:00
Lakers-Magic4:30

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...


, 2021-12-12 20:47, pirms 2 gadiem
Ja mēģinās spēlēt kā komanda, tad viss būs labi, ja atkal katrs vilks deķīti uz savu pusi, tad atkal tur nekas nebūs. Cerams, ka Brunsons visu spēli atcerēsies, ka viņam jāvada komandas saspēli, un nevis pāri visam jāliek personisko statu audzēšanu.
, 2021-12-12 21:32, pirms 2 gadiem
Ja Mavs šo spēli nolies (kas ir ļoti ticami ņemot vērā, ka nebūs Luka) būs ļoti interesanti palasīt vietējo Podriņķa fanātu kārtējās atrunas - kas tad šoreiz būs bijis pie vainas.
, 2021-12-12 21:33, pirms 2 gadiem
ā, jau redzu - Namgejs jau sāk laicīgi ar atrunām - pirmais grēkāzis atrasts jau tagad - ja nu kas, tad Brunsons vainīgs, ka Podriņķim bumbu nedod. hahahahahahaahahahahahahah, vienkārši komēdija.
, 2021-12-12 21:43, pirms 2 gadiem
Tikmēr NYK atkal zāgis un K.Walker nosēdinats malā, E.Fournier superstāram 6pts 2 reb un 3 ast 🤣🤣🤣 a jūs te par Dallasu sudzaties 🤪😎🍻 KP šodien āaaardaiiisiesss 35pts 12 rebi 6ast 3blk un +16 pie uzvaras ...aizieetttt KP tu esi laaaabaaakaisss
, 2021-12-12 21:47, pirms 2 gadiem
Brunsonam ja neaizvērsies širmaks un nesāks boostot status tad dos bumbu komandai tai skaitā pirmajam Dallasas numuram mūsu superstaram KeiPī. Yeee baby...jāskatās kā Dallasas murniekiem veiksies ar 3pts TJH, Maxi un DoDo ka arī bomzim jaunajam, neatceros viņa uzvārdu, tas kurs bo Ņujorkas.
, 2021-12-12 22:08, pirms 2 gadiem
Edyy55 rakstīja: Tikmēr NYK atkal zāgis un K.Walker nosēdinats malā, E.Fournier superstāram 6pts 2 reb un 3 ast 🤣🤣🤣 a jūs te par Dallasu sudzaties 🤪😎🍻 KP šodien āaaardaiiisiesss 35pts 12 rebi 6ast 3blk un +16 pie uzvaras ...aizieetttt KP tu esi laaaabaaakaisss
Hujņa par Furnjē.Rendlu visu laiku izsvilpa pieskaroties bumbai otrajā spēles pusē Tam ar maigi sakot iespaidīga statistika
, 2021-12-12 22:08, pirms 2 gadiem
MakaronsEnkurs3 rakstīja: Ja Mavs šo spēli nolies (kas ir ļoti ticami ņemot vērā, ka nebūs Luka) būs ļoti interesanti palasīt vietējo Podriņķa fanātu kārtējās atrunas - kas tad šoreiz būs bijis pie vainas.
Privet pidr.
Mame privet
, 2021-12-12 23:50, pirms 2 gadiem
Bostonietis. 🤣🤣😍🤣🤣
, 2021-12-13 00:08, pirms 2 gadiem
Maviem tā pat kā Kleperiem ir norm start five, bet soliņš ir miskaste. Te viņi arī maļās pa riņķi. Tiko izkrīt kāds no starteriem tā ir auzās.
Jā arī vinēs ,tad kopā ar haļavu
, 2021-12-13 00:34, pirms 2 gadiem
bigpupa rakstīja: Maviem tā pat kā Kleperiem ir norm start five, bet soliņš ir miskaste. Te viņi arī maļās pa riņķi. Tiko izkrīt kāds no starteriem tā ir auzās.
Jā arī vinēs ,tad kopā ar haļavu
nafigam Hardevejam iedeva contractu un Setu aizmainija ari no Powela un Wilija bija jatiek valja, vareja Boogey labak panemt kaa centru.

Brunsons no solinja labs, bet tikai no solinja.
, 2021-12-13 01:48, pirms 2 gadiem
please, kadam ir dallas feed streams? man besi citi komentetaji wnk Tnt wnk lej kautkadu sviestu
Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix
2

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
53

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
37

Porziņģis ar 18 punktiem sekmē "Celtics" uzvaru pār "Heat" sērijas trešajā spēlē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā otro uzvaru pirmās kārtas sērijā pret Maiami "Heat" izcīnījusi Bostonas "Celtics". Tā uzvarēja viesos ar 104:84. Kristaps Porziņģis uz parketa pavadīja nepilnas 28 minūtes, kuru laikā guva 18 punktus.