Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

25. decembrī sāksies balsošana par NBA Zvaigžņu spēles dalībniekiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

25. decembrī sāksies balsošana par NBA Zvaigžņu spēles dalībniekiem
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA paziņojusi, ka 25. decembrī sāksies līdzjutēju balsošana par basketbolistiem uz NBA Zvaigžņu spēli, kas 20. februārī notiks Klīvlendā. Katru dienu līdzjutēji varēs nodot vienu balsi par izvēlēto basketbolistu, bet piecas dienas divas balsis. Tāpat balsot varēs sociālajā tīklā ''Twitter''.

Kā liecina NBA mājaslapa, tad balsošana par basketbolistiem uz Zvaigžņu spēli sāksies 25. decembrī un noslēgsies 2022. gada 22. janvārī. 71. Zvaigžņu spēle notiks Klīvlendā 20. februārī, šajā pilsētā šim notikumiem notiekot pirmo reizi kopš 1997. gada, kad NBA svinēja 50. sezonu.

Balsot par sevis izvēlēto basketbolistu varēs reizi dienā, bet piecas dienas (25. decembrī, 7. janvārī, 13. janvārī, 17. janvārī un 20. janvārī) balsis varēs par izvēlēto spēlētāju nodot divas reizes. Sociālajā tīklā ''Twitter'' dienā būs iespējams balsot līdz pat desmit spēlētājiem dienā.

Kā ierasts pēdējos gados NBA sākumsastāvu bez līdzjutēju balsojuma noteiks arī NBA spēlētāji un žurnālisti. 50% no kopējām balsīm būs no līdzjutēju sabalsotā, bet par 25% NBA spēlētāju un mediju pārstāvju. 27. janvārī TNT raidījumā ''NBA Tip-off'' tiks paziņoti sākumsastāvi, bet 3. februārī rezervisti un galvenie treneri.

Līdzjutēji balsot varēs NBA izveidotajā aplikācijā, NBA mājaslapā, kā arī sociālajā tīklā ''Twitter''. Šosezon NBA spēlē divi latvieši - Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns. Bertāns vienu reizi piedalījies tālmetienu konkursā, kamēr Porziņģis 2017. gadā uzvarēja meistarības konkursā, kā arī piedalījies Uzlecošo talantu mačā.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-all-st...

     [+] [-]

, 2021-12-09 22:19, pirms 2 gadiem
KP jātiek

     [+] [-]

, 2021-12-10 08:22, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: KP jātiek
Šis gads varētu pat Rietumos būt salīdzinoši pateicīgs KP. Kas tad tur no garajiem ir šim priekšā īsti? AD, Jokičs, Towns. Vai vēl kāds? Varētu Valančūnu vēl likt iekšā, jo tas kā traks spēlē.

     [+] [-]

, 2021-12-10 08:39, pirms 2 gadiem
Savtīgais-Igijs rakstīja: Šis gads varētu pat Rietumos būt salīdzinoši pateicīgs KP. Kas tad tur no garajiem ir šim priekšā īsti? AD, Jokičs, Towns. Vai vēl kāds? Varētu Valančūnu vēl likt iekšā, jo tas kā traks spēlē.
Nebalso taču tieši par C pozīciju vairs. Tā kā KP ir vienā maisā ar Lebronu, Džordžu utt.

     [+] [-]

, 2021-12-11 04:42, pirms 2 gadiem
zingmens bilde? Lidz all staram tik pat talu ka no dalasas lidz liepajai……