Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ārtestam nepieciešama operācija

Ārtestam nepieciešama operācija
Sakramento "Kings" uzbrucējam Ronam
Ārtestam nepieciešama elkoņa operācija.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" uzbrucējam Ronam Ārtestam nepieciešama operācija, pēc kuras basketbolists vairāk nejutīs sāpes labajā elkonī.

Paredzams, ka operācija tiks veikta jau tuvākajās dienās, lai Ārtesta atveseļošanās process noritētu ātrāk. Kluba vadība pagaidām nesniedz informāciju par to, cik ilgi Ārtests nespēlēs.

Ārtests jau izlaidis pēdējās divas savas komandas spēles. Arī iepriekš elkoņa savainojuma dēļ 28 gadus vecais spēlētājs dažas spēles izlaida. Bez sava līdera "Kings" klājies pavisam bēdīgi, jo no desmit mačiem, kuros Ārtests nespēlēja, Sakramento klubs spējis uzvarēt tikai divos. Rietumu konferencē karaļi šobrīd ieņem 11. vietu.

Šosezon Ārtests piedalījies 19 spēlēs, vidēji gūstot 19.1 punktus, izcīnot 6.1 atlēkušās bumbas un atdodot 4.3 rezultatīvas piespēles.

Sakramento "Kings" savainoto spēlētāju sarakstā ir vēl divi komandas līderi. Kevins Mārtins nav piedalījies pēdējās 12 spēlēs, savukārt Maiks Bibijs šosezon vēl vispār nav devies laukumā.

Izmantotie resursi:
www.nba.com

     [+] [-]

, 2007-12-31 13:20, pirms 16 gadiem
Nu neveicas tāpat kā Clippers, ja ne vairāk. Bet nu ko darīt... Warriors par diviem potenciāliem konkurentiem mazāk. Bet toties laikam neviens īsti pirms sezonas nepieskaitīja nopietnus konkurentus Blazers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-31 16:55, pirms 16 gadiem
sūdīgi ko citu teikt...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-31 17:29, pirms 16 gadiem
Monstrīgs čalis, nesavtīgs komandas players, netipisks niggazz

     [+] [-]

, 2007-12-31 19:49, pirms 16 gadiem
Shitas ir labs dzeks, tikai karjeas laikaa nav veicies ar visaadiem starpgadiijumiem, ieguvis sliktaa puisha teelu, vinu vajadzeetu GSW, atgaatos kaa Jackson un buutu veelviens lielisks krampeetaaajs aizsardziibaa, bet nu tas laikam nekad nenotiks, paaraak liela jau nu alga vinam, nevar atlauties GSW