Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa danks pāri Tērneram kļūst par dienas skaistāko epizodi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģa danks pāri Tērneram kļūst par dienas skaistāko epizodi
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Kristaps Porziņģis Bostonas ''Celtics'' rindās atgriezās ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, kā arī skaistu triecienu grozā no augšas. Epizode, kurā viņš bumbu trieca grozā pāri Indiānas ''Pacers'' spēlētājam Mailzam Tērneram atzīta par visas dienas labāko epizodi NBA.

Kristaps Porziņģis uzvarā pār "Pacers" (129:124) nospēlēja nepilnas 32 minūtes. Sev atvēlētājā laikā Latvijas basketbola lielākā zvaigzne guva 17 punktus (1p. 3/4, 2p. 4/11, 3p. 2/6), izcīnīja 12 atlēkušās bumbas (četras pie pretinieku groza), atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pieļāva četras kļūdas un saņēma piecas piezīmes. Spēli viņš noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju (-7).

Trešās ceturtdaļas sākumā Porziņģis izcēlās ar skaistu epizodi - pēc Džeisona Teituma piespēles viņš trieca bumbu grozā no augšas, to paveicot pāri ''Pacers'' basketbolistam Mailzam Tērneram. Konkrētā epizode pamanīta arī NBA gaiteņos, nosakot to par aizvadītās dienas labāko epizodi.