Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gārnetam grib dot lielāku atpūtu

Gārnetam grib dot lielāku atpūtu
Kevins Gārnets
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas čempionu Bostonas "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss ieminējies, ka viena no komandas līderiem Kevina Gārneta spēles laiks varētu nedaudz samazināties, lai saglabātu spēlētāju svaigāku.

Iepriekšējās "Celtics" spēlēs Kevina Gārneta spēles laiks bijis lielāks nekā iepriekš, kas nedaudz radījis nelielas raizes bostoniešu galvenajam trenerim Dokam Riversam, kurš plāno samazināt Gārneta spēles laiku, lai nezustu viņa produktivitāte. Riverss izteicies, ka plāns ir turēt Gārnetu aptuveni tik ilgi, cik pagājušajā sezonā. "Viņa spēles laiks tad bija ar 33, 34 vai 35 minūtēm spēlēm. Ik pa laikam, pie īpašas nepieciešamības to varētu palielināt. Tas būtu tas optimālais variants," tā Riverss.

Pats Gārnets ir gatavs pakļauties trenera vēlmēm: "Ko Doks saka, tam esmu gatavs. Pašreiz pats jūtos ļoti labi." 32 gadus vecā spēlētāja slodzei Riverss lielāku uzmanību sāka pievērst pēc nesenā izbraukuma par Rietumu krastu, kur regulāri notika divas spēles divās dienās. Četrās no iepriekšējajām septiņām "Celtics" spēlēm Gārnets bija spēlejis 37 vai vairāk minūtes, turklāt šajā laika posmā tika piedzīvota kluba vienīgā zaudējumu sērija šosezon, kad tika zaudēts "Lakers" un "Warriors".

"Spēle pret "Lakers" bija nedaudz dīvaini. Bija arī pāris apšaubāmi lēmumi (no tiesnešu puses - aut.). Savukārt pret "Warriors" likās, ka esam noguruši. Jutos tā, kā nebūtu nemaz piedalījies tajā spēlē. Teicu Polam (Pīrsam) un Rejam (Alenam), ka pēc tam ilgi domāju par sniegumu, kādu parādīju pēc spēles, atrodoties viesnīcā. Pats uzskatu, ka spēlēju smagi katru spēli un jutos, ka esmu paspēris soli atpakaļ." Pēc šiem diviem zaudējumiem "Celtics" paņēma nākamo dienu brīvu un sekojošajā spēlē pret "Kings" guva pārliecinošu uzvaru ar 108:63. "Bija labi nedaudz atsvaidzināties un darīt tās lietas, kuras pieprotu. Pēc spēles Ouklendā gribējās spēlēt uzreiz nākamo spēli. Bet bija labi paņemt dienu brīvu, kas palīdzēja," tā Gārnets.

Izmantotie resursi:
boston.com

     [+] [-]

, 2008-12-30 19:25, pirms 16 gadiem
trenera vietā vajadzetu iedot paris speles nokapāt rezervistiem un lielo trijnieku+rondo uzlaist tikai minimāli vai ari arkātas gadijumā...viņi to varetu atļauties

  -1 [+] [-]

, 2008-12-30 19:29, pirms 16 gadiem
ivarsask rakstīja: trenera vietā vajadzetu iedot paris speles nokapāt rezervistiem un lielo trijnieku+rondo uzlaist tikai minimāli vai ari arkātas gadijumā...viņi to varetu atļauties
piekrītu, bet pret vājām komandām.

     [+] [-]

, 2008-12-30 21:09, pirms 16 gadiem
anjo rakstīja: piekrītu, bet pret vājām komandām.
Neko jau nevar zināt, varbūt ar rezervistiem varētu iekost kādam spēcīgam klubam. Tādējādi jau basketbols ir neprognozējams!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-30 23:52, pirms 16 gadiem
Pareizi jau ir, lai atpūšas, sezona gara, un vēl play off priekšā...

Bostona šogad tāpat ir gandrīz neapturama, tā vien rādās, ka varētu būt vēlviens gredzens KG ko pievienot kolekcijai, viņš to noteikti būtu pelnījis!

     [+] [-]

, 2008-12-31 11:07, pirms 16 gadiem
Vājprāts, autora gramatika zem katras kritikas.