Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tinslija dienas Indiānā skaitītas

Tinslija dienas Indiānā skaitītas
Džamals Tinslijs
Foto: AP

Indiānas "Pacers" šajā starpsezonā visticamāk pametīs saspēles vadītājs Džamals Tinslijs, kurš klubam pēc citu aizsargu iegūšanas vairs nav vajadzīgs.

Indiānas "Pacers" NBA drafta dienā veica vairākus darījumus. Vispirms uz Toronto tika aizmainīts Džermeins O'Nīls, kurš bija viens no komandas līderiem iepriekšējās sezonās, par ko tika saņemts pretī saspēles vadītājs T.Dž. Fords un Rašo Ņesterovičs. Savukārt nedaudz vēlāk tika veikta spēlētāju maiņa ar Portlendu, kā rezultātā "Pacers" izvēle ar 11. numuru Džerids Beiless nonāca "Blazers" rīcībā, bet uz Indiānu tika aizsūtīts aizsargs Džerets Džeks un 13. drafta izvēle Brendans Rašs.

"Pacers" pastiprinājās ar trīs aizsargiem, kas nozīmē to, ka Indiānu pametīs traumatiskais saspēles vadītājs Džamals Tinslijs. "Pacers" plāno aizmainīt viņu, bet, ja tas neizdosies, viņa līgums tiks izpirkts. Tinslijam līgumā vēl palikuši trīs gadi kopā par 21 miljonu ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
nydailynews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-30 16:00, pirms 16 gadiem
Jā jau sen..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-30 16:24, pirms 16 gadiem
KB24 rakstīja: Jā jau sen..

Nē!! no 1.juulija tikai ofiaciāli!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-30 16:48, pirms 16 gadiem
Baigā naudiņa Tinslijam- trīs gadi kopā par 21 miljonu ASV dolāru.